Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Lifestyle Growth afslører nyt, stærkt investorpanel, forhøjer præmien - og rykker deadline

I forlængelse af det øgede bæredygtige fokus er Gannis Nicolaj Reffstrup og Vigga Svensson, stifter af Continued, blandt de nye navne i panelet til dette års vækstinitiativ.
I forlængelse af det øgede bæredygtige fokus er Gannis Nicolaj Reffstrup og Vigga Svensson, stifter af Continued, blandt de nye navne i panelet til dette års vækstinitiativ.

Der er mere på spil og nye navne blandt årets investorpanel, når udvalgte iværksættere indenfor mode- og livsstilsbranchen den 8. oktober får muligheden for at pitche deres virksomhed til Lifestyle Growth 2020 i København. Det fortæller Lifestyle & Design Cluster, der i midten af august inviterede unge, danske virksomheder til at søge om en plads til deres årlige vækstinitiativ, som nu ikke kun inkluderer tøj- og modevirksomheder, men favner bredt indenfor hele design- og livsstilsbranchen.

Fristen for ansøgning var oprindeligt sat til den 1. september – men er nu rykket til mandag den 7. september klokken 12.00. Herefter udpeges fem til seks virksomheder, der, som noget nyt, nu også kan vinde en pengepræmie på 35.000 kroner – foruden den allerede annoncerede præmie bestående af et års gratis medlemskab hos Dansk Mode & Tekstil, et års gratis adgang til Traede og et Rodnia Generation-gavekort til produktion. Både første- og andenpladsen får desuden ti timers Deloitte-rådgivning, strategisk sparring med vækstrådgivere hos Danske Bank og mentortimer med udvalgte investorer fra panelet.

Årets otte paneldeltagere – én mindre end sidste år – inkluderer tilføjelsen af fem nye og anerkendte brancheprofiler: Nicolaj Reffstrup, medstifter af Ganni, Frederikke Schmidt, stifter og kreativ direktør i Roccamore, Margrethe Dal Lehrmann, indkøbsdirektør for Magasin Du Nord, Vigga Svensson, stifter af Continued, og Kaja Møller, CEO hos Fredericia Furniture. Profiler, der desuden spiller fint sammen med Lifestyle Growths nye øgede fokus på bæredygtighed og cirkularitet i dette års ansøgningskriterier.

Christian Stadil er forsat panelformand, og dertil er de øvrige gengangere fra sidste års panel Jens Poulsen, ejer og direktør i DK Company, og Henrik Hansen, investor i blandt andet BoShop.

Eventet afholdes den 8. oktober i Kuppelsalen hos Danske Bank, Laksegade 10, 1063 København. Ansøg om deltagelse her.