Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Elle udpeger ny Fashion Director og Styling Editor som en del af Allers nye modeteam

Medstifter af Holidays Agnes Buch er blevet ansat som ny Styling Editor, og Josephine Aarkrogh tilføjer rollen som Fashion Director for både Elle, IN og Femina til CV'et.
Medstifter af Holidays Agnes Buch er blevet ansat som ny Styling Editor, og Josephine Aarkrogh tilføjer rollen som Fashion Director for både Elle, IN og Femina til CV'et.

Ligeså vel som at Egmont Publishing med Eurowoman og co. har gennemgået stor forandring den seneste tid, har der også været rotationer på moderedaktionerne hos Aller.

De har nemlig både måtte sige farvel til nogle – og byde velkommen til enkelte andre. Det fortæller Cecilie Ingdal, der foruden rollen som chefredaktør på Elle, er blevet ansvarshavende Media Director for titlerne Elle, Elle Decoration, IN, Dossier og Vi Unge, og dermed overtaget ansvaret for hele Allers modefagredaktion, ’team Trend’, som de selv har døbt den.

Blandt de allerede annoncerede tiltrædelser er Christina Zemanova, der i maj blev udnævnt til ny chefredaktør for IN samt journalistisk redaktør på Elle. Dertil er Josephine Aarkrogh, nuværende Creative Director på ELLE, blevet forfremmet til nu også at være creative director og brandansvarlig for Elle samt Fashion Director for modefagredaktionen med ansvar for både Elle, IN og Femina. Dertil er Agnes Buch, som er medstifter af det kreative bureau Holidays – og som står bag Elles augustcover – blevet ansat som ny Styling Editor. En rolle, hun vil varetage sideløbende med sin rolle på det kreative bureau.

På skønhedssiden overtager Maria Frederikke Munch Thorgaard – der netop vendt retur fra barsel – ansvaret for Elles skønhedsstof efter Anne P., som redaktionen har sagt farvel til efter 12 år.

Hos herremagasinet Dossier er der også nyt at berette, idet Ditlev Fejerskov er nyudnævnt redaktionschef, hvor han skal bistå chefredaktør Kasper Steenbach.

Zoomer man ud og ser på hele Aller, er det også værd at nævne, at huset har fået sin første kvindelige CEO i form af tidligere udgiverdirektør og chefredaktør Charlotte Riparbelli.