Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Modemagasinet IN henter ny chefredaktør på Børsen

Christina Zemanova, der kommer fra en stilling som redaktør på Børsen Weekend, er ny chefredaktør på Modemagasinet IN.
Christina Zemanova, der kommer fra en stilling som redaktør på Børsen Weekend, er ny chefredaktør på Modemagasinet IN.

Efter at have stået uden chefredaktør siden slutningen af marts kan Aller i dag afsløre, hvem der fremover skal sidde i chefstolen på Modemagasinet IN. Valget er faldet på Christina Zemanova, der igennem de sidste tre år har været ansat på Børsen, senest som redaktør på Børsen Weekend.

Det er dog ikke første gang, Christina Zemanova, der blev uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2004, besidder en post som chefredaktør. Fra 2011 til 2014 var hun chefredaktør for Cover Magazine. Før det var hun ansat seks år som journalist på Politiken – og har i perioder også arbejdet freelance som journalist, hvor hun har skrevet for blandt andet Euroman.

Og netop hendes store erfaring som journalist bliver i udvidet grad sat i spil, for udover rollen som chefredaktør bliver hun journalistisk ansvarlig for de kvindetitler, der ligger under Aller Trend: Elle, Elle Decoration, Dossier, Vi Unge og IN.

“IN er modemagasinet med en begavet og skarp journalistisk profil. Og med Christina Zemanova har vi fået en journalistisk stærk spydspids, der netop kan sikre, at denne profil styrkes og udvikles yderligere,” siger Cecilie Ingdal, mediechef for Aller Trend, og fortsætter:

“Christina vil samtidig fungere som journalistisk redaktør for Elle og således bidrage til, at de to magasiner står skarpt og tydeligt differentieret udadtil, mens de tilsammen samtidig har en unik redaktionel og kommerciel styrke med en bred læserskare af ressourcestærke kvinder.”

Selv siger Christina Zemanova om ansættelsen:

“IN og Elle er fantastiske magasiner, som bliver produceret af et stærkt hold på Aller. Det er magasiner, jeg selv har læst i mange år, og som jeg ser frem til at kunne tilføre min journalistiske erfaring fra både aviser og magasiner samt min store kærlighed til gode, velfortalte historier.” Hun tilføjer:

“Vi står i en spændende tid for alle medier, især livsstils- og modemedier. Vi er tvunget til eftertanke, til at se kritisk på den tid, vi lever i, og til at redefinere vores måde at dække mange af de klassiske kultur- og livsstilsområder. Det bliver udfordrende og spændende, og jeg glæder mig til at tage fat på opgaven.”

Christina Zemanova tiltræder sin nye stilling på Aller den 1. august 2020.