Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Les Deux udvider butiksporteføljen: “Vi har gennem årene oplevet stor interesse fra Aarhus”

Det danske herrebrand lader sig ikke slå ud af corona og åbner dørene til næste butik i rækken af flere nye retailsatsninger – denne gang i Aarhus.
Det danske herrebrand lader sig ikke slå ud af corona og åbner dørene til næste butik i rækken af flere nye retailsatsninger – denne gang i Aarhus.

Da Les Deux for nu lige godt et år siden åbnede deres første selvstændige butik på Gl. Kongevej på Frederiksberg, lagde CEO Andreas von der Heide ikke skjul på, at den blot var første i rækken. For brandet, der har haft accelererende vækst siden begyndelsen i 2011 – de kom for eksempel ud af 2019 med rekordvækst og en bundlinje, der var mere end firdoblet – har for alvor sat sejlene ind på retail. Ja, selv i en tid, hvor onlinesalget ellers har kronede dage, og coronakrisen endnu raser.

Det manifesterer de nu med åbningen af butik nummer to i rækken – denne gang til gavn for de midtjyske kunder i Aarhus.

“Vi har glædet os meget til at slå dørene op i vores nye butik i Aarhus. Selvom coronakrisen kun har styrket danskernes appetit på onlineshopping, så tror vi på, at mænd fortsat gerne vil prøve, føle og mærke, når de køber tøj,” siger Andreas von der Heide i en pressemeddelelse.

Stor interesse fra aarhusianske kunder

At Les Deux fortsætter retailsatsningen i Aarhus er ingen tilfældighed. Ifølge Andreas von der Heide, er det en by med stort potentiale, både på grund af sine mange kulturelle tilbud, gode restauranter og status som handelsby, men også på grund af de aarhusianske kunders interesse i brandet:

“Vi tror på, at der er en række byer, der kan bære vores koncept. Vi har haft gode erfaringer fra den første butik i København, og nu er turen kommet til Aarhus, som vi tror er et godt match. Vi har gennem årene oplevet stor interesse fra aarhusianske kunder – både i den lokale Magasin, men også på nettet, så vi har en god fornemmelse af, at de vil tage godt imod os,” siger han videre og fortæller, at den nye butik får adresse i byens populære Latinerkvarter, ved Volden 25, og strækker sig over 138 kvadratmeter. Målet er, at den både skal supplere online – men også bidrage med noget ekstra til kunderne:

“Det digitale og fysiske univers skal smelte sammen. I dag er det ikke længere nok at have lækre produkter for at drive en succesfuld butik. Kunderne skal have en oplevelse fysisk og digitalt, og butikken skal være et sted, hvor de vil bruge deres tid. Ellers køber de bare varerne på nettet, hvor de kan få dem leveret dagen efter, de har trykket køb. For os handler det derfor om at møde vores kunder i øjenhøjde og vise dem Les Deux’ univers og vores fællesskab.” 

Les Deux forventer at åbne i alt fem butikker i 2020. Den nye Aarhus-butik åbner i morgen, den 1. august 2020.

LÆS OGSÅ: 

Les Deux: “Iværksætteri handler om at se muligheder og løse problemer. Nu har vi et stort problem, der skal løses”