Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Chris Pedersen rykker til Børsen

Efter blot syv måneder som kultureredaktør på Radio Loud rykker Chris Pedersen videre til Børsen.
Efter blot syv måneder som kultureredaktør på Radio Loud rykker Chris Pedersen videre til Børsen.

Der er vist ingen tvivl om, at den første tid på Radio Loud har været intens for alle involverede partnere. Og nu har deres kulturredaktør valgt at gå nye veje. Chris Pedersen, der siden starten af året har sat retningen for den nye dab-kanals kulturelle dækning, skifter stilling.

Fra den 1. august tiltræder han som redaktør på Børsens Weekend-sektion – en stilling, der indtil nu har været besat af Christina Zemanova, som fremover skal være chefredaktør på Modemagasinet IN.

Om skiftet fortæller Chris Pedersen til Fashion Forum:

“Radio Loud har været et af de vildeste projekter i mit arbejdsliv, og jeg er vildt stolt over at have været en del af holdet bag udviklingen og lanceringen af en ny radiokanal med så mange seje journalister og nye stemmer, som jeg slet ikke er i tvivl om kommer til at sætte deres præg på fremtidens mediebillede. Jeg har dog længe gerne villet tilbage til de trykte medier, og derfor slog jeg til, da jeg fik tilbudet om et job på Børsen. Det er helt ærligt gået ret stærkt, men det er et virkelig spændende medie med en målgruppe, der er både klassisk funderet og nysgerrig på de nyeste udviklinger indenfor kunst, kultur, forbrug, design og restaurantliv, hvilket jeg i høj grad identificerer mig med. Det bliver virkelig spændende, ligesom det også bliver spændende at følge Radio Louds udvikling fremover.”

“Den perfekte blanding af det finkulturelle og det poppede”

Selvom man nok havde ønsket andet på Radio Loud, der offentligt har været ude og bede om arbejdsro fremfor at skulle behandle den konstante kritik og debat, der har fulgt i kølvandet med den unge radiostations lancering, sender man Chris Pedersen godt afsted.

“Vi kommer aldrig til at stå i vejen for drømme, så selvom jeg er ked af, at vi må undvære Chris, er vi alle meget glade på hans vegne. Når man har så kompetent en profil som Chris på holdet, er det desværre en del af pakken, at der kan komme eftertragtede tilbud andre steder fra. Vi ønsker ham alt det bedste,” lyder det fra Louds direktør, Ann Lykke Davidsen.

På erhvervsavisen, der hver weekend guider til blandt andet eksklusive rejse- og madoplevelser, er man derimod begejstret for den nye profil på redaktionen:

“For mig er Chris den helt rigtige til at overtage stillingen som redaktør på vores Weekend-sektion, da han både har solid journalistisk erfaring, nærmest bobler over af idéer og er den perfekte blanding af det finkulturelle og det poppede, det kloge og det uhøjtidelige, præcis som vores sektion gerne må være,” slutter Marie Kaufholz, livsstilsredaktør på Børsen.