Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

København, Paris, Milano: Han Kjøbenhavn viser næste show i Italien

De internationale ambitioner forfølges yderligere. To sæsoner med show i Paris følges op af en plads på den officielle showkalender i Milano.
De internationale ambitioner forfølges yderligere. To sæsoner med show i Paris følges op af en plads på den officielle showkalender i Milano.

De færreste kan efterhånden være i tvivl om Han Kjøbenhavns internationale appel og ambitioner. Noget, der er netop er blevet yderligere cementeret af den nylige tilføjelse af plastmillionæren Jacob Andersen i ejerkredsen og med ham en kapitalindsprøjtning på et tocifret millionbeløb. Efter en række spektakulære shows under Copenhagen Fashion Week rykkede de i januar i år deres showcirkus til byernes by Paris, hvor de har vist deres seneste to shows.

Og nu rykker Han Kjøbenhavn altså endnu længere sydpå i jagten på deres internationale succes. Den 12. januar 2010 vil brandet nemlig vise sin AW20-kollektion som en del af den officielle kalender til Milano Fashion Week – Han Kjøbenhavns første placering på en officiel modeugekalender uden for København. Noget af en milepæl for brandet, der startede som solbrillemærke tilbage i 2008.

“I en del år har vi følt os klar til at have show under en af de fire store modeuger og dermed konkurrere på det højest mulige niveau. At være en del af den officielle kalender i Milano, med dens historie og førende modehuse, er noget, vi har arbejdet virkelig hårdt for, og som vi er meget begejstrede over er lykkes,” fortæller stifter og kreative direktør Jannik Wikkelsø Davidsen i en pressemeddelese.

Kollektionen vil, nøjagtigt som brandets foregående udenlandske showkollektioner, have det danske ophav som inspirationskilde. Denne gang de danske vinterlandskaber, de korte dage og den altomsluttende mørke, der hærger hjemlandet i vintertid.

Showet løber af stablen den 12. januar klokken 17.00 på en endnu ikke offentliggjort adresse. Han Kjøbenhavn vil desuden have showroom i Milano den 10.­–13. januar og igen fra den 26. januar –14. februar.