Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Opkøb samler 100.000 bloggere under ét tag hos Bloggers Delight

Looklab og Bloggers Point fusioneres med Bloggers Delight for at styrke platformens position som den førende på sit felt i Danmark.
Looklab og Bloggers Point fusioneres med Bloggers Delight for at styrke platformens position som den førende på sit felt i Danmark.

Bloggers Delight er lidt af en mastodont på blogger- og influencerscenen i Danmark. Siden det startede som en bloggerplatform i 2011 er de udelukkende vokset i omfang og indflydelse. For ikke nok med at de agerer som platform for private fritidsbloggere, repræsenterer de også en række af de mest etablerede bloggere og influencere under sit tag, som de agerer projektstyrere for og eksekverer kampagner med.

På det seneste har pilen og fokus peget mod udlandet og eksekvering af influencerkampagner uden for de danske grænser samt en satsning på de mikroinfluencere, der er i hastig vækst. Men nu skal hjemmemarkedet konsolideres, og det bliver den i form af en fusionering af de to blognetværk Looklab og Bloggers Point – der blev opkøbt i henholdsvis 2014 og 2019 og siden har fortsat under egne navne – under Bloggers Delight-paraplyen. Målet er at styrke platformens samlede synergi, give lige muligheder for brugerne og en fælles supportløsning. Alt i alt optimere brugernes muligheder på én samlet platform, hvor man kan lægge sine kræfter.

“Opkøbene af henholdsvis Looklab og Bloggers Point har været særdeles gode investeringer for Bloggers Delight. Begge er investeringer, der for længst har tjent sig selv hjem. At vi nu integrerer de to brands 100 procent med Bloggers Delight, ser vi som en naturlig udvikling, idet vi kan tilbyde en endnu bedre løsning til vores influencers på tværs af de tre platforme ved at samle dem ét sted,” siger Bloggers Delights direktør og medstifter Henrik Akselbo i en pressemeddelelse.

Med fusionen vil Bloggers Delight runde en gylden milepæl, for med tilføjelsen af Looklab og Bloggers Points 13.900 blogs når brugerantallet 100.000.

Bloggers Delight driver også Blogly.dk, Society-b.com og Thebloke.dk, der udelukkende har herrebloggere i porteføljen, og repræsenterer 350 influencere.