Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Lea Kargaard - Femmes Regionales
Alle nyheder, Indland, Navne

Ny designprofil skal styrke Femmes Régionales yderligere

Femmes Régionales udvider teamet med ansættelsen af Lea Kargaard som Art Director.
Femmes Régionales udvider teamet med ansættelsen af Lea Kargaard som Art Director.

Designbureauet Femmes Régionales, der har brands som Baum und Pferdgarten, Kvadrat, Mark Kenly Domino Tan, Magasin du Nord og Copenhagen Airport på deres kundeliste, har siden starten i 2004 sat deres distinkte præg på både events, interiør, kampagner og kollektioner – og er for nylig også gået ind i kampen om også at gøre det så bæredygtigt som muligt.

Nu styrkes firmaet, der ejes af Mie Albæk Nielsen, Caroline Engelgaar og Emilie Allan, yderligere med endnu en brancheprofil, nemlig Lea Kargaard, der har en Master i Textile fra Kunstakademiets Designskole. Hun kommer fra en stilling som designer hos Studio David Thulstrup og skal hos Femmes Régionales bestride stillingen som Art Director med fokus på spacial design, product design og konceptudvikling til bureauets livsstilskunder.

Om ansættelsen siger kreativ direktør Caroline Engelgaar:

“Vi oplever stor efterspørgsel fra både internationale og danske brands, som ønsker vores take på spacial design opgaver – både når det kommer til stationære og tidsbegrænsede projekter. Det at vi nu føjer en så stærk profil som Lea Kargaard til vores team er et yderligere skridt på rejsen i forhold til at styrke vores ekspertiser på indretningsområdet. Som et sideløbende projekt arbejder vi målrettet med at nedsætte vores miljømæssige aftryk – et projekt, hvor Lea også bliver en vigtig brik i arbejdet om at udvide vores materialearkiv yderligere i forhold til vores nye målsætning.”

Selv siger Lea Kargaard, der i sit arbejdsliv også har været forbi Cover og Companys og arbejdet selvstændigt som print designer, om sin nye stilling:

“Jeg ser meget frem til at blive en del af Femmes-teamet og glæder mig til, at vi skal i gang med at udvikle nye og spændende koncepter for eksisterende og nye kunder. Jeg kommer med erfaring fra design- og interiørverdenen og ser Femmes Régionales, hvor der bliver arbejdet på kryds og tværs af branchen, som det helt rigtige sted at være.”

Lea Kargaard starter hos Femmes Régionales den 1. oktober 2019.

Modeugens aktører: Femmes Regionales