Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS20, Indland

Copenhagen Fashion Week: Her er din mandag

Copenhagen Fashion Week er mildest talt lige om hjørnet, og de første moderelaterede events skyder ugen i gang. Tag forbi blandt andet The Fashion Café og Boozt.coms store forbruger-orienterede show i Forum.
Copenhagen Fashion Week er mildest talt lige om hjørnet, og de første moderelaterede events skyder ugen i gang. Tag forbi blandt andet The Fashion Café og Boozt.coms store forbruger-orienterede show i Forum.

Fashion Tech & Modens Bæredygtige vækstlag

Lifestyle & Design Cluster inviterer sammen med fire designskoler til udstillingen af talentforløbet ’Fashion Tech’ og ’Modens Bæredygtige Vækstlag, der inkluderer brands som Gudrun & Gudrun, Ecthe og Blanche. Kate Fletcher, den verdensberømte modeforsker, vil desuden åbne udstillingen. Udstillingen, der er en pop-up under med modeugen vises i forbindelse med Statens Naturhistoriske Museums seværdige særudstilling Fashioned from Nature, som kan opleves frem til den 1. september 2019 på Geologisk Museum.
Sted: Geologisk Museum, Østervoldgade 5-7, 1350 København K
Tid: Åbning kl. 14.30 for invitererede. Udstillingen kan ses den 6.-8. august, hvis man indløser billet til Geologisk Museum.

Emma Wedeman & Selma Bækkeskov X Gabba.

The Fashion Café Åbningsevent

Denne modeuge holder The Fashion Café åbent hele ugen og starter op mandag den 5. august med et åbningsevent, hvor der vil blive serveret cocktails og is i &Traditions gårdhave. Det hele finder sted hos &Tradition på Kronprinsessegade 4 i København og har resten af ugen events af blandt andre Collect 23, Bang & Olufsen og The Vintage Bar. Desuden skal Fashion Forums chefredaktør, Carla Christine Bruus Aagaard-Strube, deltage i en paneldebat sammen med Mathias Kolstrup, Mads Emil Grove Møller, Marianne Tromborg og Kristian Hagen  fredag afholdt af Boss.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København K.
Tid: 16.00–19.00 (Showet starter klokken 16.30)

Collect23 Pop-up

Hele ugen holder vintagebutikken Collect23, der åbnede for et halvt år siden, pop-up i forbindelse med The Fashion Café hos &Tradition.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København.
Tid: Mandag den 5. august til lørdag den 10. august.

Boozt.com x Copenhagen Fashion Week show

Boozt.com-showet med true-to-seaon-styles om mandagen i modeugen er ved at blive en tradition. Og selve showet bliver bare større og større. I år er showet – der i øvrigt er for alle, der har købt billet – rykket til Forum og denne gang kommer blandt andre Medina og synger undervejs.
Sted: Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg.
Tid: 16.00–19.00. Billet skal købes forinden via Billetto.