Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Birger Christensen skyder jubilæumsår i gang med modetalk

Birger Christensen kan i år fejre 150 år på den danske modescene og åbner festen med en talk med blandt andre Rotate-duoen, Lotte Freddie og Else Skjold i denne uge.
Birger Christensen kan i år fejre 150 år på den danske modescene og åbner festen med en talk med blandt andre Rotate-duoen, Lotte Freddie og Else Skjold i denne uge.

Der er sket meget, siden Denise Christensen overtog ledelsen af modehuset Birger Christensen. Forretningen har fået en makeover, udvalget af brands er fornyet, og butikken har etableret nye, egne brands herunder Rotate Birger Christensen, der synes på alles læber. Men alt det nye hviler på et fundament af mange års historie og renommé som mode- og pelshus, opbygget og drevet af samme familie siden 1869.

Fejringen af de 150 år som en vigtig spiller på den danske modescene er planlagt til at forløbe fra nu og langt ind i efteråret, og kickoff bliver en talk nu på torsdag, den 2. maj, klokken 16.30. Her kan man opleve de to kreative direktører af Rotate, Jeanette Madsen og Thora Valdimars, adjunkt og Ph.d. Else Skjold og modejournalist Lotte Freddie, der, styret af Moussa Mchangama, vil gå ombord i så brede emner som trends, relevans i en digital tid og modescenens udvikling siden Birger Christensen åbnede som muffe-, hatte- og pelsforretning på Østergade 38 for nu 150 år siden.

Senere på måneden følges talken op af en kunstorienteret en af slagsen, hvor Jens Birger Christensen selv, gallerist Nils Stærk og chefredaktør Anne Lose er med i panelet. Herudover er det blevet produceret en podcast i forbindelse med jubilæumsåret ligesom der er planlagt events under både Copenhagen Fashion Week i august og Kulturnatten i oktober.

Du kan følge med i datoer og nærmere information om Birger Christensens arrangementer på forretningens hjemmeside.