Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Cartier
Alle nyheder, Indland

Mere luksuslivsstil til Danmark: Cartier åbner butik i København

Franske Cartier har netop annonceret, at de åbner dansk butik på Strøget i København.
Franske Cartier har netop annonceret, at de åbner dansk butik på Strøget i København.

I fredags blev PRD annonceret som presseansvarlige for det franske luksusmærkes danske aktiviteter. Målet hermed er at opretholde og viderebygge Cartiers tilstedeværelse i Danmark. Og den ambition må siges allerede at holde stik. For allerede nu har brandet løftet sløret for, at den svenske butik, der åbnede i november 2018 i Stockholm, bliver fulgt op af en dansk udgave i slutningen af 2019.

Med over 170 års historie og håndværkskunnen vil brandet, der har panteren som signatur, indtage Strøget i København. Ambitionen er at få det hæderkronede brand ud til et nyt publikum i en ny tid. Og her passer København som fod i hose for et brand, der både vil være moderne og viderebygge sin historiske position forankret i kreativitet og kunsthåndværk.

Den nye butik i København vil bære præg af danske møbeldesignklassikere for at understrege omfavnelsen af det danske marked for det franske luksusmærke, der må siges at satse stort på det skandinaviske marked i disse måneder.

“Tro mod vores værdier, der bygger på nysgerrighed, vovemod og åbenhed, er vi glade for at kunne annoncere, at Cartier meget snart åbner sin første butik i København, Danmark. Som en by fuld af tradition, historie og kultur, der samtidig hele tiden bevæger sig fremad, mimer det Cartiers særegne brobygning mellem tradition og modernitet. Den nye demonstration af Cartier-huset vil være klar til at tage imod gæster i slutningen af 2019,” siger Bruno Carraz, der er Managing Director for Cartier i Benelux og Skandinavien, i en pressemeddelelse.

Den nye butik vil få adresse på Strøget 3-5 i København.