Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Amanda Møller Nielsen er ny Head of PR.
Alle nyheder, Indland, Navne

Ny Head of PR hos Designers Remix

Amanda Møller Nielsen vil fremover stå for brandets kommunikation og dermed være med til at positionere Designers Remix' bæredygtige profil.
Amanda Møller Nielsen vil fremover stå for brandets kommunikation og dermed være med til at positionere Designers Remix' bæredygtige profil.

Designers Remix, der i disse år har sat alt ind på en bemærkelsesværdig bæredygtig transition, har netop ansat ny Head of PR, Amanda Møller Nielsen.

Amanda Møller Nielsen er uddannet Cand. Comm. fra Roskilde Universitet og har tidligere været ansat hos både Spalt PR, SVPR, PR-bureauet Ritual Projects i Paris og senest som showroomkoordinator hos Designer Remix, hvor hun nu er avanceret.

“Jeg er meget beæret over at blive en del af et af de største modebrands i Danmark. Designers Remix har en unik position på markedet, da brandet formår at kombinere essensen af skandinavisk mode med upcycling og bæredygtighed,” fortæller hun i en pressemeddelelse, hvori hun også udtrykker sit commitment til brandets bæredygtige strategi:

“Designers Remix har en stærk og kompromisløs tilgang til design og bæredygtighed. Jeg glæder mig til at gøre dette til kernen i den eksterne kommunikation og få positioneret Designers Remix som den stærkeste spiller inden for dette felt –både i Danmark såvel som internationalt.”

LÆS OGSÅ:

Designers Remix: Vi er nødt til at agere bæredygtigt