Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Økonomi

Baum Und Pferdgarten løfter bundlinjen i nyt regnskab

Både bruttofortjeneste og overskud er i vækst hos det danske brand, der netop har fremlagt sine resultater for 2018.
Både bruttofortjeneste og overskud er i vækst hos det danske brand, der netop har fremlagt sine resultater for 2018.

Baum Und Pferdgarten, der netop har fejret 20 års jubilæum, har efter to årtier på markedet virkelig knækket koden. Det viser brandets nye årsregnskab, der netop er blevet fremlagt i dag.

Heri ses det nemlig, at virksomhedens bruttofortjeneste er steget fra cirka 38 millioner kroner i 2017 til 55,5 millioner kroner i 2018. En pæn stigning på bare ét år. Også bundlinjen er blevet løftet markant fra lige knap 18 millioner kroner i sidste regnskab til nu at være på næsten 29 millioner kroner i 2018. Ligeledes ser det ud med egenkapitalen, der er løftet fra 27 millioner kroner til 46 millioner – et resultat, der da også vækker stor tilfredsstillelse hos Baum Und Pferdgartens ledelse:

“Ledelsen konstaterer, at den økonomiske udvikling, det afledte resultat og de bagvedliggende parametre imødekommer ledelsens forventninger og karakteriserer resultatet som tilfredsstillende. Baum Und Pferdgarten har i regnskabsåret haft væsentlig fremgang i omsætning og resultat i forhold til tidligere år,” skriver brandet i regnskabets ledelsesberetning og tilføjer, at især virksomhedens engrossalg, som er Baum Und Pferdgartens væsentligste salgskanal, er vokset i løbet af året, hvilket skyldes både øget salg på de nære skandinaviske markeder samt vækst i eksporten udenfor Skandinavien. Lignende tendens tegner sig for brandets online salg:

“Baum Und Pferdgartens egen webshop har, efter investeringer i udvikling og relancering, realiseret væsentlig fremgang i omsætning og resultat,” skrives der videre i ledelsesberetningen, hvor det også gøres klart, at de forventer fortsat vækst i omsætning samt endnu flere investeringer i fortsat udvikling af brandet i regnskabsåret 2019.

LÆS OGSÅ:

Baum und Pferdgarten indleder jubilæumsår med to nyansættelser