Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Oh! By Kopenhagen Fur afslører ny salgschef – igen

Efter flere måneders søgen efter den helt rigtige kandidat har Oh! by Kopenhagen Fur nu fundet deres nye Head of Sales. Fremover skal Thomas Juhl Glavind sikre brandets internationale vækst indenfor både wholesale, e-commerce og retail. 
Efter flere måneders søgen efter den helt rigtige kandidat har Oh! by Kopenhagen Fur nu fundet deres nye Head of Sales. Fremover skal Thomas Juhl Glavind sikre brandets internationale vækst indenfor både wholesale, e-commerce og retail. 

Så sent som i juni 2018 kunne Oh! by Kopenhagen Fur løfte sløret for deres nye salgschef Christian Lindrup. En oprustning for brandet, der havde brug for endnu flere gode salgskompetencer til teamet grundet en stigende efterspørgsel i både Europa og Asien.

Men allerede et par måneder senere forlod den tidligere salgschef hos Stine Goya stillingen igen til fordel for en lignende stilling hos Levete Room. Det betød, at Oh! by Kopenhagen Fur endnu en gang var på jagt efter den helt rette kandidat – en jagt, de nu har indstillet. Brandet har nemlig fundet deres nye salgschef i form af Thomas Juhl Glavind.

Han har modsat Christian Lindrup ikke en baggrund i modebranchen, men dog en stærk salgserfaring fra sin stilling som Wholesale Director hos Lakrids by Bülow, hvor han har været ansat siden 2013, og hvor han stod i spidsen for virksomhedens internationale salgsteam og ditto succes. Nu har Thomas Juhl Glavind skiftet lakridserne ud med pelsdesign, hvor han i sin nye stilling som Head of Sales får det overordnede ansvar for Oh! by Kopenhagen Furs salg, med fokus på både wholesale, e-commerce og retail.

“Jeg glæder mig meget til at komme i gang hos Oh! by Kopenhagen Fur, som er et brand jeg har fuldt igennem længere tid. Jeg er meget imponeret over deres brandudvikling og måden, hvorpå firmaet har sat standarden for slow fashion. At skabe og vækste et brand med en troværdig ideologi og vision er noget af det, som motiverer mig allermest i mit arbejde som salgschef,” udtaler Thomas Juhl Glavind i en pressemeddelelse om sin nye stilling. Oh! by Kopenhagen Furs VP, Julie Maria Iversen, supplerer:

“Oh! by Kopenhagen Fur er i gang med en kæmpe udvikling, hvor bæredygtighed og bæredygtigt design er omdrejningspunktet, og det vi fremover vil fokusere endnu mere på i virksomheden. Derfor glæder det os meget at få Thomas med som en del af vores team, så han sammen med os kan udvikle vores vision omkring dette og selvfølgelig væksten i virksomheden.”

Thomas Juhl Glavind tiltrådte officielt stillingen den 1. marts 2019.