Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Barbara í Gongini ansætter ny E-Commerce & PR Coordinator
Alle nyheder, Indland, Navne

Barbara í Gongini understreger ny kurs med udvidelse af teamet

Det dansk/færøske brand viser med ansættelsen af ny E-Commerce & PR Coordinator, at de er tilbage på fode efter et 2018 fuld af tumult.
Det dansk/færøske brand viser med ansættelsen af ny E-Commerce & PR Coordinator, at de er tilbage på fode efter et 2018 fuld af tumult.

“Jeg glæder mig til at udfolde brandet med større fokus på kerneværdierne, hvor der fortsættes med skubbe til grænserne for bæredygtig og etisk mode.”

Sådan lyder det fra Michael Detlef Petersen, der netop er blevet ansat hos Barbara í Gongini. Her skal han varetage en stilling som E-Commerce & PR Coordinator, hvorigennem han især skal beskæftige sig med brandets e-commerce platforme i både i B2C- og B2B-segmentet.

Michael Detlef Petersen har en uddannelse i Designkultur og Økonomi fra Syddansk Universitet og har siden arbejdet både freelance og senest hos Erik Jørgensen med både PR og især grafisk design. Ifølge ham, ligger Barbara í Gonginis styrke i det tidsløse design kombineret med et etisk standpunkt, når det kommer til både metervarer og produktion. Denne styrke vil han gennem sin nye stilling arbejde på at kommunikere endnu bedre ud på de to platforme. Derudover er det Michael Detlef Petersens ambition at fokusere på at føre Barbara í Gongini ud på nye territorier – både hvad angår salg, men også i forhold til brandets allerede stærke kunstreferencer i form af nye udstillinger og samarbejder.

“Det er med stor glæde og spænding, at vi byder Michael velkommen til Barbara í Gongini-teamet, hvor vi sammen skal skærpe fokus på vores kerneværdier samt bygge bro imellem de kunstneriske samarbejder og salg,” istemmer designer og stifter Barbara í Gongini, der hermed også sætter en fed streg under de fortsat høje ambitioner for sit brand i eget navn. Et brand, der ellers var lige på randen til konkurs tilbage i juli 2018. Men chokket havde ikke mere end knap lagt sig i branchen, før en lettet Barbara í Gongini og hendes mand og partner Ole í Gongini nogle uger senere kunne fortælle, at de havde formået at rekonstruere brandet og derfor var tilbage med fornyede kræfter og en opdateret strategi – en strategi, som alt tyder på, at brandet vil folde yderligere ud i 2019.

Michael Detlef Petersen tiltrådte officielt stillingen den 2. januar.