Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Emma Rosenzweig laver film for Ganni
Alle nyheder, Indland, Kultur

Ganni laver filmprojekt med dansk model og skuespillerinde

Model og filmentusiast Emma Rosenzweig har instrueret en kortfilm for Ganni i forbindelse med brandets pre-spring-kollektion.
Model og filmentusiast Emma Rosenzweig har instrueret en kortfilm for Ganni i forbindelse med brandets pre-spring-kollektion.

I de senere år har brands i stigende grad brugt filmmediet til at visualisere deres visioner. Blandt andet har Han Kjøbenhavn flere gange lavet kortfilm, som har klaret sig godt ved udenlandske filmfestivaller. Hos By Malene Birger valgte man under modeugen i februar at vise en film i stedet for et egentligt show. Nu har Ganni, i forbindelse med sin pre-spring-kollektion, givet den danske model og skuespillerinde Emma Rosenzweig, tidligere Leth, den kreative dirigentstok. Sammen med hende har de skabt filmen Yesterday, Today & Tomorrow, der i øvrigt deler navn med kollektionen.

I filmen, der faktisk er tre kortfilm, har Emma Rosenzweig udforsket vores bånd til fortiden, tanken om at leve i nuet og usikkerheden forbundet med, hvad fremtiden bringer. Til projektet har hun fået lov til at dykke ned i Gannis arkiver for at komplementere den nye pre-spring-kollektion og skabe det fuldendte Ganni-univers.

“Jeg har kendt Emma i lang tid, så det gav mening at arbejde sammen. Hun er en ægte københavnerpige, og så er hun i virkeligheden bare en super talentfuld filmskaber. Det gav virkelig mening at gøre hende til en del af denne kollektion, og jeg elsker at opleve den gennem hendes øjne, og hvordan hun formår at inkooporere Gannis fortid, nutid og fremtid,” siger Ditte Reffstrup, Gannis kreative direktør i en pressemeddelelse.


LÆS OGSÅ: 

Ganni udpeger ny international CEO