Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

The North Face etablerer sig i Danmark

The North Face vil fremover selv stå for engrosdistribuering, salg og marketing. Det sker som led i strategi mod at skabe mere vækst i Norden.
The North Face vil fremover selv stå for engrosdistribuering, salg og marketing. Det sker som led i strategi mod at skabe mere vækst i Norden.

The North Face annoncerede onsdag, at de etablerer en ny organisation i Danmark. Fremover vil brandet fremover drive sin egen engrosdistribuering samt salgs- og marketingafdeling fra en lokal afdeling. Dette gøres med et mål om at skabe vækst på det nordiske marked, hvor de ser et stort potentiale for ekspansion både nu og fremadrettet.

“Dette er endnu en spændende milepæl for The North Face – vores nye struktur giver os en chance for at styrke relationen med vigtige forhandlere og forstærke vores aktivitet i en region, som vi ser enestående potentiale i,” udtaler Jonas Anderson, Country Manager hos The North Face Nordics & Benelux, om det nye tiltag i en pressemeddelelse.

Med den nye organisation i Danmark slutter The North Face’s samarbejde desuden med deres partner Fritidsagenten. Fritidsagenten har samarbejdet med The North Face i 32 år.

“Vi er meget taknemlige overfor Fritidsagenten og for alt, hvad de har gjort gennem de seneste tre årtier. Det har været et meget succesfuldt samarbejde, og vi ønsker dem alt det bedste fremover,” siger Jonas Anderson om det tidligere samarbejde.

The North Face har fået nyt dansk kontor og showroom i Vestergade i København, hvor de flytter ind den 5. november 2018.

Ilse Jacobsen, nye tiltag fra Arket og COS og en bæredygtig dansk vinderkollektion