Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Laurits Friis Petersen er ny showroom manager hos Agency V
Alle nyheder, Indland, Navne

Agency V henter ny Showroom Manager

Tidligere ansat hos Wood Wood Laurits Friis Petersen skal fremover overtage styringen af det danske PR-bureaus showroom.
Tidligere ansat hos Wood Wood Laurits Friis Petersen skal fremover overtage styringen af det danske PR-bureaus showroom.

Agency V har netop løftet sløret for nye interne rotationer i bureauet. Laurits Friis Petersen er blevet ansat som ny showroom manager. Han har flere års erfaring i modebranchen, blandt andet gennem sine fem år hos Wood Wood, hvor han har arbejdet både i brandets butik i Grønnegade samt på Wood Woods hovedkontor. Derudover har han en uddannelse i Marketing & Communication Design, hvor han afsluttede studiet med et ophold hos Highsnobiety i Berlin.

“Laurits er et velkendt ansigt i modebranchen og de københavnske gader, hvor vi ofte er stødt på hinanden til receptioner, shows og til modeugerne i Paris. Jeg har fulgt Laurits karriere fra sidelinjen, og jeg er super glad for, at han har takket ja til at blive en del af Agency V-teamet. Laurits kommer til Agency V med en super brandforståelse, et stærkt netværk og ikke mindst en serviceminded og løsningsorienteret tilgang til de alsidige udfordringer, der ligger foran ham,” siger Tina Svoldgaard, Managing Senior PR Consultant hos Agency V. Hun suppleres af Laurits Friis Petersen:

“Ligesom Tina har holdt øje med mig, har jeg holdt øje med Agency V. Bureauet har et stærkt miks af etablerede brands som Weekday, Monki, Mykita, Timberland, Stutterheim, Ace & Tate og Jane Kønig og nye spændende brands som Heliot Emil, Newline Halo og mfpen. Agency Vs samarbejde med både Revolver Copenhagen og Pitti Uomo er også enormt spændende. Jeg føler, at der er en god energi hos Agency V, hvor der er stor seriøsitet, men alligevel plads til at udvikle sig. Jeg er super glad for at være blevet en del af den lille Agency V-familie.”

Laurits Friis Petersen overtog officielt stillingen den 8. oktober fra tidligere showroom manager Martin Mwila. Han skal fremadrettet besidde rollen som PR-konsulent for brandsene Ace & Tate, Weekday, Jane Kønig, Timberland og Heliot Emil.

LÆS OGSÅ:

Nye og velkendte ansigter hos Agency V