Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Nyt ansigt hos Agency V

Tina Svoldgaard vender tilbage til modebranchen, og skal være PR-konsulent hos Agency V.
Tina Svoldgaard vender tilbage til modebranchen, og skal være PR-konsulent hos Agency V.

Tina Svoldgaard kommer fra en stilling som Global Head of PR hos møbelvirksomheden, Bolia. Tina er samtidigt et velkendt ansigt i modebranchen, da hun er tidligere moderedaktør hos Soundvenue, PR & Communcations Manager hos Soulland og PR-koordinator hos Mads Nørgaard.

Managing Senior PR-konsulent hos Agency V, Natasha Skou, fortæller, at det er Tinas mangeårige erfaring med både herre- og damebrands på PR-siden og hendes kendskab til magasinernes arbejdsgang, der gør, at hendes faglige profil passer godt til Agency V.

”Der er ingen tvivl om, at Tinas miks af baggrund er interessant for os. Mode, interiør, design og livsstil flyder mere og mere sammen. Jeg er ikke i tvivl om, at vi sammen kan udvikle nye spændende tiltag på det danske marked, samtidigt med at vi bevarer den velkendte Agency V-kerne,” siger Natasha Skou.

Tina Svoldgaard har allerede er godt kendskab til Agency V, som hun også arbejdede sammen med i tiden hos Soulland, og Soundvenue.

”Agency V er et bureau med en god energi, stor seriøsitet og med et virkelig godt miks af danske og internationale brands. Jeg er også vild med det faktum, at rigtig mange af de kunder, som jeg kommer til at arbejde med, har et seriøst fokus på bæredygtighed – det bliver vigtigt i de kommende år. Jeg glæder mig til min nye rolle, hvor jeg kan trække på min sammensatte baggrund og forhåbentligt bidrage med en stærk strategisk tilgang,” siger Tina Svoldgaard om sit nye job, som hun startede på den 13. februar.