Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Micha Moreno er ny Country Manager & Head of Accounts hos Presskontakterna
Alle nyheder, Indland, Navne

Presskontakterna henter ny chef for Danmark

Det Skandinaviske PR og kommunikationsbureau har netop ansat den erfarne PR-profil Micha Moreno som ny Country Manager & Head of Accounts.
Det Skandinaviske PR og kommunikationsbureau har netop ansat den erfarne PR-profil Micha Moreno som ny Country Manager & Head of Accounts.

PR og kommunikationsbureauet Presskontakterna har 26 ansatte fordelt på sine kontorer i både Stockholm, Oslo og Danmark. Men nu udvider de teamet herhjemme med ansættelsen af Micha Moreno, der fremover skal stå i spidsen for Presskontakternas danske afdeling.

Micha Moreno har mere end 15 års erfaring i modebranchen, hvor hun senest har været ansat som Head of PR & Communication hos det danske modehus Bitte Kai Rand. Her har hun brugt de sidste to år på at re-positionere og løfte brandets omsætning. Derudover har hun tidligere erfaring med både ekstern PR og som selvstændig med sit eget tøj- og skomærke Black Secrets ApS.

Som ny Country Manager & Head of Accounts hos Presskontakterna skal hun hovedsagligt være med til at bringe bureauet en endnu stærkere positionering og synlighed samt sikre den fremtidige vækst i Danmark.

“Presskontakterna er en stærk spiller i Skandinavien, og jeg glæder mig til at tage fat på denne spændende udfordring og blive en del af et kompetent og ambitiøst team. Jeg føler, at jeg i denne stilling kan trække på de resultater, erfaringer, netværk og indsigt, jeg igennem årene har opnået med at arbejde i den danske modebranche og glæder mig meget til at komme i gang,” siger Micha Moreno om sin nye stilling, hvortil Lotta de Champs, CEO i Presskontakterna, tilføjer:

“Vi er glade og stolte over, at Micha Moreno tager over som landechef for vores danske kontor. Hun har præcis den erfaring, som vi har brug for med sine lederegenskaber, resultater og et stort netværk i branchen. Vi er kommet til en ny fase i vores virksomhed, hvor vi ved, at Micha kan drive det til næste niveau.”

Micha Moreno tiltrådte officielt stillingen den 1. oktober 2018, hvor hun overtog fra tidligere Country Manager Simone Kjellegaard Ottesen, der har været ansat siden 1. oktober 2016. Presskontakterna specialiserer sig indenfor mode, skønhed og livsstil og blev grundlagt i 1989 i Sverige. Siden 2010 har bureauet også haft en dansk filial.

Presskontakterna udvider sin danske afdeling