Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Presskontakterna får ny dansk Country Manager

Per 1. oktober 2016 har bureauet ansat Simone Kjellegaard Ottesen, der vil fungere som ansvarlig for den danske afdeling.
Per 1. oktober 2016 har bureauet ansat Simone Kjellegaard Ottesen, der vil fungere som ansvarlig for den danske afdeling.

Presskontakternas danske filial har eksisteret  siden 2010, hvor afdelingen i København har haft Country Manager Maria Louise Rasmussen i spidsen. Hun går nu på barsel og afløses derfor af Simone Kjellegaard Ottesen, der er hentet ind fra Polhem PR.

Simone Kjellegaard Ottesen har foruden en fortid som Head of Interior and Lifestyle hos Polhem PR også bureauerfaring fra Mildh Press samt en fortid hos både Fashion Forum og Rebecca Taylor i New York. Det har givet hende et solid og bredt kendskab til mode- og livsstilsbranchen, hvilket har vægtet højt i udvælgelsen af den nye Country Manager til København.

“Vi har haft en fantastisk udvikling i vores danske afdeling over de seneste år, og har igen denne sæson tilføjet nye mærker. Vi havde derfor brug for en stærk Country Manager, der med erfaring fra tidligere bureau kan navigere i det maskineri, vores PR bureau også er,” udtaler Lotta de Champs, CEO hos Presskontakterna, og fortsætter:

“Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Simone. Hun er dygtig på de sociale medier, som er én af vores spidskompetencer, og så har hun en positiv og imødekommende facon. Hun er god til at stille skarpt på målet og det skal vores Country Manager kunne,” fortæller hun.