Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Sarah Skarum rykker til Politiken

Modeekspert, showanmelder og livsstilsskribent. Kær journalist har mange titler – og nu tilføjer Sarah Skarum endnu en til sit efterhånden lange CV, når hun indtræder som ny skribent på Politiken.
Modeekspert, showanmelder og livsstilsskribent. Kær journalist har mange titler – og nu tilføjer Sarah Skarum endnu en til sit efterhånden lange CV, når hun indtræder som ny skribent på Politiken.

Sarah Skarum er kendt for sine skarpe ord, præcise øjne og kompromisløse holdninger, som hun i det sidste årti har foldet ud som journalist hos Berlingske. Men nu er hun klar til at pakke tastaturet sammen og prøve kræfter med et konkurrerende medie – Politiken har netop offentliggjort, at de har ansat Sarah Skarum som ny livsstilsskribent. Det skriver avisen i dag.

Det bliver ikke første gang, at Sarah Skarum sætter sine fødder på gangene i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København, hvor hun tidligere har været ansat som journalist. Derudover tæller CV’et ansættelser hos både BT, Urban og modemagasinet Costume.

De seneste år har hun især gjort sig bemærket som en af Danmarks førende modejournalister og showanmeldere på Berlingske. Hos Politiken kommer Sarah Skarum dog til at brede paletten endnu mere ud:

“Sarah kommer at arbejde med mode, men hendes felt rummer også alt fra bolig til mad, krop og sind. Alle de ting, vores læsere foretager sig, når de holder fri. Jeg har stor tiltro til, at hun er den, der bedst kan profilere livsstilstoffet hos Politiken – herunder også mode, men i et bredere sociologisk perspektiv,” siger Tanja Parker Astrup, som er redaktionschef på Politikens Forbrug & liv.

Om Sarah Skarum fortsat skal indtage sin vanlige plads på rækkerne ved Copenhagen Fashion Week, er endnu ikke besluttet.

“Sarah skal selv være med til at definere sin rolle og hvilket stof, hun skal fordybe sig i. Og hun har allerede skrevet om andet end mode. Vi har ansat hende, fordi hun er enestående dygtig til at spotte og fortolke tidens tendenser og har en skøn, personlig fortællestemme,” siger Tanja Parker Astrup videre, hvortil Politikens ansvarshavende chefredaktør, Christian Jensen, kan supplere:

“På Politiken oplever vi en stor efterspørgsel på – og betalingsvilje for – vores kvalitetsjournalistik. Det giver os nu mulighed for at styrke vores journalistiske indhold endnu mere med ansættelse af stærke profiler på to vigtige områder,” siger Christian Jensen, der også har budt velkommen til en ny erhvervs- og økonomiskribent i form af tidligere chefredaktør og CEO på dagbladet Børsen, Leif Beck Fallesen.

Sarah Skarum rykker officielt til Politiken til august.