Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Jane Kønig i nyt norsk eventyr

Jane Kønig erstatter sin norske pop-up-store med permanent forretning i Oslo.
Jane Kønig erstatter sin norske pop-up-store med permanent forretning i Oslo.

Jane Kønig har igennem flere år solgt smykker til det norske marked, og siden september sidste år har hun yderligere testet markedet med en pop-up-shop i Oslo. Shoppen blev taget så vel i mod, at hun nu har etableret en permanent flagship-store i byen. Forretningen er placeret i stueetagen af Norges største high-end modehus, Eger Karl Johan, hvor hun ligger lunt imellem et godt udvalg af danske brands.

“Det har altid være en drøm at åbne egen butik i Norge, og dermed give de norske Jane Kønig-kunder mulighed for at opleve vores smykkeunivers som helhed. Efter mange år i Norge har vi fået trofaste kunder, og det forpligter – vi vil gerne gøre noget mere for dem, og åbningen af flagship-butikken føles derfor som en naturlig og nødvendig udvikling,” fortæller Jane Kønig.

Jane Kønig blev uddannet beklædningsdesigner fra Danmarks Designskole i 1986, men fokuserede hurtigt sin energi på smykker frem for tøj. I 1989 åbnede hun sin første forretning i Møntergade i København og siden 2008 har butik og værksted været placeret i Gothersgade. Sidste år åbnede hun flagship store i Århus, og nu er tiden så kommet til Oslo, hvor Jane Kønig selv har designet interiøret til de nye lokaler.