Facebook Abonnér
02:02
|
21.04.2018
Lanvin SS18 Foto: Lanvin SS18.

Endnu et skifte hos franske Lanvin

Mindre end et år efter, at Olivier Lapidus satte sig i stolen som kreativ direktør hos Lanvin, forlader han det franske modehus igen.

| Ikke kategoriseret | af Sofie Ringtved Jensen

Det franske modehus Lanvin har netop annonceret, at Olivier Lapidus fratræder rollen som kreativ direktør med omgående effekt. Det sker mindre end ét år efter, at han satte sig i stolen i juli 2017. Det skriver Vogue UK.

Fremover vil Olivier Lapidus dedikere sig fuldt ud til sit brand i eget navn, hvorfor han efterlader det kreative ansvar hos Lanvin til et in-house designteam, der skal stå for udviklingen af husets kvindekollektioner indtil en ny kreativ direktør er fundet.

Men det er ikke første gang, at Lanvin må se sig om efter en ny kreativ direktør. Olivier Lapidus overtog rollen fra Bouchra Jarrar, der kun nåede at præsentere to kollektioner for modehuset, inden hun i juli fratrådte stillingen efter kun knap halvandet års arbejde. Hun overtog posten fra Alber Elbaz, der efter 14 år valgte at sige farvel og tak til Lanvin i oktober 2015.

“Olivier dirigerede huset gennem en overgangsperiode mellem ejerforhold. Vi takker ham for det og ønsker ham held og lykke med sit eget brand og i hans fremtidige karriere,” lyder det fra Joann Cheng, bestyrelsesformand hos Lanvin og præsident hos det kinesiske konglomerat Fosun Fashion Group, der opkøbte brandet i sidste måned.

Nyeste jobannoncer /

Supersælger

Supersælger

Københavnsområdet

Pattern Designer & Buyer

Pattern Designer & Buyer

Københavnsområdet

Butikschef

Butikschef

Østjylland

Butikschef

Butikschef

Københavnsområdet

Praktikant

Praktikant

Københavnsområdet

Indryk jobannonce

Mest populære lige nu /

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev
string(7) "test123"