Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Meget mere Oh!

Det danske pelsbrand Oh! by Kopenhagen Fur er klar til at slå dørene op til deres første butik – i Københavns Lufthavn.
Det danske pelsbrand Oh! by Kopenhagen Fur er klar til at slå dørene op til deres første butik – i Københavns Lufthavn.

Oh! by Kopenhagen Fur har netop løftet sløret for en ny satsning – brandet er nemlig klar til at åbne deres allerførste butik i eget navn i Københavns Lufthavn. Det skriver Oh! by Kopenhagen Fur i en pressemeddelelse.

Dermed følger de i slipstrømmen på blandt andre Wood Wood, Julie Sandlau, Becksöndergaard og det svenske butikskoncept Arket, der allerede har offentliggjort sit indtog i lufthavnens nye udbygning til sommer.

Oh! by Kopenhagen Furs butik vil ligeledes være placeret i lufthavnens nye shopping- og spiseområde mellem finger A og B – et område, der fra start har haft til formål at tiltrække et stort udvalg af danske såvel som internationale modebrands samt en lang række gastronomiske initiativer til fordel for lufthavnens op mod 40 millioner årlige rejsende.

Oh! by Kopenhagen Fur ser frem til at vise, hvad de kan på retail-fronten, og håber, at en placering i lufthavnen giver dem mulighed for at møde et bredt udvalg af deres både danske og udenlandske kunder ansigt til ansigt.

“Det har været en stor drøm i lang tid for Oh! at åbne vores første rigtige butik, og at det skulle lykkedes at åbne i Københavns Lufthavn er helt fantastisk. Et univers med ren Oh! DNA – pels, håndværk og kvalitet – og et sted, hvor vi kan møde og tale med vores kunder direkte,” forklarer Oh! by Kopenhagen Furs daglige leder, Rebecca Munk Holst, hvortil Lise Ryevad, Director of Airport Sales i Københavns Lufthavn, kan supplere:

”Vi glæder os til at byde Oh! By Kopenhagen Fur velkommen i Københavns Lufthavn. Som københavnerbrand passer Oh! By Kopenhagen Fur perfekt ind i vores ambition om at skabe attraktive shoppingoplevelser for de rejsende i en atmosfære af både danske og internationale brands.”

Den nye butik åbner i sommeren 2018 og vil udover brandets sortiment af især overtøj og tasker også forhandle specialdesignede produkter skabt eksklusivt til Københavns Lufthavn.