Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Designskolen Kolding forener studerende og erhvervsliv

Bacheloruddannede designere får nu muligheden for at supplere deres CV med en fireårig erhvervskandidat sideløbende med job på Designskolen Kolding.
Bacheloruddannede designere får nu muligheden for at supplere deres CV med en fireårig erhvervskandidat sideløbende med job på Designskolen Kolding.

Fra september 2018 slår Designskolen Kolding dørene op til en spritny kandidatuddannelse, der giver bacheloruddannede designere i job chancen for at tilegne sig en supplerende erhvervskandidat. Den nye erhvervskandidat skal være med til at føre studerende og erhvervsliv tættere sammen. Det fortæller Designskolens rektor, Elsebeth Gerner Nielsen, i en pressemeddelelse.

“Den nye ordning er helt i tråd med Designskolen Koldings arbejde for at knytte uddannelsen tættere til det omgivende samfund. Den betyder nemlig, at vi nu kan optage studerende, der i forvejen har tilknytning til arbejdsmarkedet, og det skaber ikke bare mere fleksibilitet for den enkelte studerende, men sikrer også et kontinuerligt flow af viden og kompetencer mellem erhverv og uddannelsen på Designskolen Kolding,” uddyber hun.

Uddannelsen vil indholdsmæssigt svare til en toårig kandidatuddannelse, men vil i stedet strække sig over fire år som en deltidsuddannelse. Den er henvendt studerende, der arbejder mindst 25 timer om ugen, enten som ansat, selvstændig eller iværksætter. De vil via uddannelsen løbende få mulighed for praktisk at afprøve deres tilegnede viden i erhvervslivet. Det er noget, både erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner har efterspurgt, fremgår det af pressemeddelelsen.

For at søge, skal man opfylde de formelle krav, der gælder andre kandidatuddannelser. Læs mere her.