Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Monies åbner butik i Paris

Det danske smykkebrand kan til marts slå dørene op til deres første butik i byernes by – målet er at styrke tilstedeværelsen på et af brandets vigtigste salgsmarkeder, fortæller Gerda og Nikolai Monies.
Det danske smykkebrand kan til marts slå dørene op til deres første butik i byernes by – målet er at styrke tilstedeværelsen på et af brandets vigtigste salgsmarkeder, fortæller Gerda og Nikolai Monies.

Når modeugen i Paris løber af stablen i starten af marts, bliver byen vanen tro fyldt med modeinteresserede gæster, kollektionsfremvisninger og nye lanceringer. En af disse står det danske smykkebrand Monies for, da de i anledning af modeugen slår dørene op til deres allerførste butik i Paris. Det skriver brandet i en pressemeddelelse.

Den 100 kvadratmeter store butik i to etager bliver placeret i Jardin du Palais tæt på flere internationale modehuses flagskibsbutikker og i gåafstand fra den berømte shoppegade Rue Saint Honoré samt kunstmuseet Louvre. Butikken vil desuden indeholde det hidtil største udvalg af Monies’ unikasmykker foruden brandets skiftende kollektioner samt faste udvalg af bestsellere.

Butikken vil derudover løbende huse events og udstillinger samt fungere som showroom for Monies’ kunder i løbet af året.

”Paris er og har altid været en meget vigtig destination for Monies, og det er her, vi møder de fleste af vores kunder, både de private og vores engroskunder. Det har derfor været en naturlig udvikling for os at åbne egen butik i Paris,” fortæller ægteparret Gerda og Nikolai Monies i pressemeddelelsen.

Monies er på nuværende tidspunkt repræsenteret i Paris gennem en franchisebutik på Rue Saint Honoré, der dog står til at lukke i løbet af foråret 2018. Den nye butik bliver derfor den første af virksomhedens egne og er del af en større vækststrategi – en strategi, der allerede blev tydelig i starten af januar, hvor Monies kunne løfte sløret for ansættelsen af Anne Christine Persson som den første eksterne administrerende direktør i den familieejede virksomheds historie.

Den nye Monies-butik åbner officielt den 1. marts 2018.