Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

ELLE Style Awards hylder årets bedste modeshow

Når ELLE Style Awards løber af stablen den 3. maj 2018 er det med en helt ny kategori i vente – som noget nyt sættes der fokus på modeugen i form af prisen Årets Show.
Når ELLE Style Awards løber af stablen den 3. maj 2018 er det med en helt ny kategori i vente – som noget nyt sættes der fokus på modeugen i form af prisen Årets Show.

Det er med en helt ny pris på agendaen, når dette års to værter, Mette Lindberg og Esben Bjerre, byder velkommen til ELLE Style Awards 2018. For første gang sættes der fokus på modeshowet gennem den nye pris Årets Show, der går til en designer eller et brand, der har formået at imponere ekstra meget under Copenhagen Fashion Week. Det skriver ELLE Danmark i en pressemeddelelse.

“I år har vi valgt at tilføje en pris, der hædrer årets bedste modeshow. Det gør vi, fordi vi har en stor passion for Københavns modeuge og de danske designere, der bruger rigtig mange ressourcer på at afholde imponerende shows – og dermed holder den danske modeuge i live. Det er ikke alene dyrt at holde et modeshow, men det er også et forvænt publikum, det vises for, og især de danske designere er gode til at ‘opfinde’ den dybe tallerken fra sæson til sæson for ganske få midler, i forhold til hvad de store internationale modehuse har af kræfter. Og det fortjener hyldest,” siger Cecilie Ingdal, chefredaktør for ELLE Danmark, i pressemeddelelsen.

ELLE Style Awards er en international begivenhed, der afholdes i flere af de 45 ELLE-lande, heriblandt Storbritannien, Kina og Sverige. Prisuddelingen blev afholdt første gang herhjemme i 2013 i Skuespilhuset i København men har siden 2014 fundet sted i DR Koncerthuset.

Du kan læse mere om ELLE Style Awards samt købe billetter til prisuddelingen her.