Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

ARKET åbner endnu en butik i Danmark

Det svenske brand har netop offentliggjort, at de vil åbne butik nummer to i Danmark – denne gang til fordel for de rejsende i Københavns Lufthavn.   
Det svenske brand har netop offentliggjort, at de vil åbne butik nummer to i Danmark – denne gang til fordel for de rejsende i Københavns Lufthavn.   

Det er ikke meget mere end et år siden, at den svenske tøjgigant H&M Group annoncerede, at de ville lancere endnu et mærke i deres efterhånden omfattende brandportefølje – en portefølje, der i forvejen tæller high street-favoritter som Monki, Weekday, & Other Stories, Cos med flere. Et halvt år senere, i efteråret 2017, åbnede de så dørene til den første ARKET-butik i Danmark på Købmagergade i København.

Men nu er ARKET klar til at udvide yderligere. Brandet har netop offentliggjort planer om at åbne endnu en butik i Danmark, nærmere bestemt i Københavns Lufthavn. Det skriver ARKET i en pressemeddelelse.

Butikken vil indeholde et kurateret udvalg af brandets produkter med særligt fokus på rejseartikler. Derudover vil der også i denne butik være tilknyttet en ARKET-café, der tilbyder kaffe, bagværk og lette anretninger til lufthavnens rejsende.

”Københavns Lufthavn forbinder Danmark, Sverige og resten af Skandinavien med hele verden, og denne butik til give os mulighed for at præsentere ARKET for helt nye kunder. Vi mener, vi har meget at byde på i lufthavnsmiljøet, og vi er meget spændte på at kunne tilbyde vores brand her,” udtaler Managing Director Lars Axelsson i pressemeddelelsen.

Den nye ARKET-butik vil blive placeret i Terminal 2 og forventes at åbne i august 2018.