Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Næste sæsons showkalender er klar

Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende AW18-modeuge, der finder sted den 30. januar til den 2. februar 2018.
Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende AW18-modeuge, der finder sted den 30. januar til den 2. februar 2018.

Copenhagen Fashion Week har netop løftet sløret for, hvilke brands, der vil holde shows eller præsentationer under den kommende AW18-modeuge i januar-februar 2018.

Denne sæson består kalenderen af 26 shows, inklusiv et miks af nye talenter, showdebutanter og garvede showbrands, som Ganni, By Malene Birger og Munthe. Også flere tilbagevendende brands er at finde i årets kalender, heriblandt Kopenhagen Fur og Mark Kenly Domino Tan. Også norske Holzweiler holder show denne sæson, da brandet for andet år i træk har valgt den københavnske modeuge til deres AW18-kollektion. Sæsonen vil skydes igang af Oh! by Kopenhagen Fur, som åbner ballet med sæsonens allerførste show tirsdag den 30. januar.

I år afholder vintermodeugen fra tirsdag den 30. januar til fredag den 2. februar, med shows indlagt både tirsdag, onsdag og torsdag. Dette er for at dedikere fredagen til, at presse, indkøbere med flere har mulighed for at besøge de danske messer, såvel som de mange showrooms og modeuge-aktiviteter i byen.

Denne sæson vil Copenhagen Fashion Week desuden gentage sidste års succes og give nye talenter i den danske modebranche mulighed for at vise deres arbejde på CFW Talent Scene – dette år med fokus på bæredygtighed. Tre nøje udvalgte brands vil præsentere deres kollektioner til et åbent event tirsdag den 30. januar. De tre brandnavne vil blive offentliggjort inden længe.

Se den fulde kalender for Copenhagen Fashion Week AW18 her.