Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Copen Hagen Agency ansætter senior projektleder

Camilla Klee skal være med til at styrke bureauets kunderelationer og eksekvere de kreative visioner.
Camilla Klee skal være med til at styrke bureauets kunderelationer og eksekvere de kreative visioner.

Copen Hagen Agency er et kreativt bureau, der har specialiseret sig i markedsføring indenfor mode og livsstilssegmentet med kernekompetencer inden for strategisk og kreativ konceptudvikling.

“Vi er drevet af en passion for at skabe meningsfuld, strategisk og visuel kommunikation, der gør det muligt for vores kunder at gøre en forskel. Camilla deler den vision og hendes personlighed, ambitioner og kompetencer passer perfekt ind i vores forretningskoncept,” siger direktør Majbrit Weidemann om ansættelsen.

Camilla Klee får en ledende position, hvor hun får ansvaret for den daglige servicering af kundeporteføljen der blandt andet inkluderer EGE, Vipp, Astrid Andersen, Sofakompagniet, Grød og Boozt.com.

Camilla Klee er et kendt ansigt i branchen og har været projektleder hos Malling Publications, Danish Fashion Institute, TV2, Koncern TV, Blink Production, Unique Models, Eurowoman og Euroman.

”Efter nogle år, hvor jeg har arbejdet som freelance projektleder, glæder jeg mig meget til at starte i en fast stilling hos Copen Hagen Agency, og til daglig arbejde med nye som gamle kunder, og et netværk som jeg har haft et professionelt samarbejde med de sidste 15 år,” siger Camilla Klee.

Hun tiltræder stillingen d. 1. januar 2018.