Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: Pernille Teisbæk i nyt designsamarbejde, sneakersbutikker i København og en lønseddel på 140 millioner kroner.
Nyheder fra ind- og udland: Pernille Teisbæk i nyt designsamarbejde, sneakersbutikker i København og en lønseddel på 140 millioner kroner.

Teamwork
Det er ikke første gang, at multi-modetalentet Pernille Teisbæk kaster sig ud i et designsamarbejde med et dansk brand. Men nu er turen kommer til By Malene Birger. Pernille Teisbæk har designet en minikollektion for det danske modehus i forbindelse med deres Pre-Spring 2018-kampagne – en kampagne, hun også selv lægger ansigt til og har stylet flere billeder til. Kollektionen består af ti forskellige designs, som vil blive solgt eksklusivt på Net-a-Porter til januar.

Ny butik i København
Det danske sneakersbrand ARKK Copenhagen har tidligere prøvet kræfter med pop-up konceptet med en butik på Elmegade på Nørrebro. Men nu er tiden kommet til at slå dybere rødder i den fysiske detailhandel. Brandet åbner i dag en permanent butik på samme adresse, hvorfra de fremover vil sælge deres varer til de sneakersglade københavnere.

Endnu en butiksåbning
Det japanske sportsmærke Asics er klar til at åbne dørene til sin første butik i Danmark. Butikken kommer til at være placeret på Købmagergade i København og har til formål at skabe en oplevelse for forbrugerne, der kan opfordre dem til en mere aktiv livsstil ved for eksempel at inspirere kunderne til nye løberuter i København. Butikken åbner nu på søndag.

Smil! du er på
Kolding Storcenter har en lidt anderledes julepyntning i ærmet til de sydjyske kunder i december. I stedet for at pynte juletræet med flettede hjerter vil centret sætte stemningen med et interaktivt juletræ, der består af 20 skærme, så gæsterne kan tage selfies og bruge deres eget ansigt som pynt. Derudover vil en specialbygget robot florere centrets gange i julemåneden:

”Vores robot skal hverken erstatte centerinformationen, vagter eller nogen andre. Robottens eneste formål bliver at hygge om de besøgende i centeret. Den skal interagere, underholde og hygge,” fortæller centerchef Gitte Lindbo i en pressemeddelelse.

Vippet af pinden
15. så mange år har den brasilianske supermodel Gisele Bündchen været verdens højst betalte model i den globale modebranche. Men det er nu slut. I stedet har Kardashian-søsteren Kendall Jenner indtaget førstepladsen med en beskeden lønseddel på lige godt 22 millioner dollars, svarende til næsten 140 millioner danske kroner. Gisele Bündchen må derfor nøjes med andenpladsen, da hun ”kun” har tjent 17,5 millioner dollars i løbet af året.

Nyt til CV’et
Det er ikke hver dag, at en verdenskendt filminstruktør skifter karrierevej, og slet ikke for at prøve kræfter med den noget anderledes smykkebranche. Men ikke desto mindre er det nu tilfældet for David Lynch, der har designet en kollektion af smykker under navnet Meditating Eye. For hvert solgt smykke vil der desuden blive doneret 20 procent af overskuddet til instruktørens egen initiativ, David Lynch Foundation, der hjælper amerikanske veteraner og voldsofre.

Kvinden i guld
I denne uge kunne Aquazzura og Mytheresa.com lancere en helt ny og fælles kollektion, der har fået navnet Woman in Gold. Kollektionen, der består af fem forskellige skodesigns, er nemlig inspireret af den østrigske kunstner Gustav Klimt’s kendte maleri af samme navn. Kollektionen kan købes allerede nu på Mytheresa.com.