Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

VIA Design afholder karrieredag

Designskolen gentager tidligere års succeser og giver designvirksomheder mulighed for at møde kommende praktikanter og bachelor-dimittender.
Designskolen gentager tidligere års succeser og giver designvirksomheder mulighed for at møde kommende praktikanter og bachelor-dimittender.

Traditionen tro inviterer VIA Design virksomheder inden for mode- og livsstilbranchen til Career and Internship Day på skolens afdelinger i både Århus og Herning. Her kan virksomhederne møde både 5. semester studerende, der skal i praktik til april 2018, samt bachelor-dimittender, der søger job i branchen.

Selvom karrieredagen er en tilbagevendende begivenhed, er der alligevel nyt under solen. For første gang er det ikke de studerende designaspiranter, der skal præsentere deres produkter og CV’er. I år er det nemlig virksomhederne, der bliver tildelt hver sin stand, hvortil de studerende kan komme forbi til en snak og aflevere ansøgninger, portfolios med mere.

På dagen kan virksomhederne møde studerende fra bacheloruddannelserne Tekstildesign, Håndværk og Formidling, samt Design & Business. Sidstnævnte har studieretninger inden for blandt andet Fashion Design, Branding & Marketing Management, Communication and Media Strategy, Retail Design og Visual Fashion Communication.

De to karrieredage løber af stablen den 5. og 7. december i henholdsvis Herning og Aarhus. Det er gratis at deltage. Tilmeldinger skal sendes til srb@via.dk senest den 29. november.

Læs mere om VIA Designs uddannelser her.