Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Speed-dating: Mød tyrkiske leverandører

De danske brancheorganisationer inviterer til speed-dating arrangement, hvor modevirksomheder kan få indblik i tyrkiske produktionsmuligheder.
De danske brancheorganisationer inviterer til speed-dating arrangement, hvor modevirksomheder kan få indblik i tyrkiske produktionsmuligheder.

I samarbejde med Eksportrådet og The General Secretariat of Istanbul Textile and Apparel Exporter Associations afholdes der speed-dating arrangementer med tyrkiske leverandører i København og Herning, for at styrke fremtidige samarbejder mellem Danmark og Tyrkiet. Det er Danish Fashion Institute, WEAR og Dansk Mode & Textil, der står bag.

På blot én dag får man mulighed for at møde mange potentielle leverandører. Der er på forhånd foretaget en grunding match-making af henholdsvis brands og leverandører. Begge parters behov og interesser danner således grundlag for et kort og målrettet møde på selve speed-dating dagen. På mødet vil både brand og leverandør få lejlighed til at præsentere sig selv og indlede en dialog.

TILMELDING
SPEED-DATING I HERNING
Dato: Torsdag den 7. december 2017
Adresse: TBA
Tilmelding: HER

SPEED-DATING I KØBENHAVN
Dato: Fredag den 8. december 2017
Adresse: Børssalen, Slotholmsgade 1-3, 1217 København K.
Tilmelding: HER

KONTAKT
Christina Iskov, Project Coordinator, Danish Fashion Institute, christina@danishfashioninstitute.dk / +45 5217 0608 / +45 7020 3068.

Prisen for deltagelse er maksimum 2000 kr., og der er mulighed for at den bliver reduceret undervejs. Såfremt prisen undervejs reduceres vil deltagerne bliver underrettet herom. Beløbet dækker alle omkostninger samt en grundige match-making forinden arrangementet. Tilmelding er bindende og betaling vil forekomme inden arrangementet.