Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DM&T Topmøde 2017: Det endelige program

Den 10. oktober samler Dansk Mode & Textil hele modebranchen til deres første topmøde i 10 år, og nu kan de løfte sløret for, hvilke temaer, oplæg og talere, man kan se frem til.
Den 10. oktober samler Dansk Mode & Textil hele modebranchen til deres første topmøde i 10 år, og nu kan de løfte sløret for, hvilke temaer, oplæg og talere, man kan se frem til.

Det er 10 år siden DM&Ts sidste topmøde løb af stablen, hvor hele modebranchen var samlet. Men i år gentager de succesen, denne gang den 10. oktober på Docken i Københavns Nordhavn.

Årets tema er ”En værdikæde skræddersyet til fremtiden”, og dagen vil byde på en lang række talere fra ind- og udland, som vil sætte fokus på nogle af de vigtigste forhold, når det kommer til at fremtidssikre mode-, tekstil- og livsstilsbranchens virksomheder.

Nu kan direktør for DM&T, Thomas Klausen, så løfte sløret for det endelig program til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 – et program, som han er yderst tilfreds med.

”Der er sket rigtig meget, siden sidst vi holdt topmøde for 10 år siden, og derfor har det været vigtigt for os at sætte fokus på de forhold, der sætter et markant aftryk på branchen og at få nogle talere, som kan tale ind i de udfordringer og muligheder, netop vores branche står over for, hvilket er lykkedes til fulde. Derfor håber jeg også, at rigtig mange af branchens virksomheder vil deltage i topmødet, som samtidig er en unik lejlighed for branchens nøgleaktører til at samles og vidensdele,” fortæller han.

Programmet består både temaer som fremtiden i modebranchen i forhold til teknologi og digitalisering, udviklingen indenfor online-shopping, optimering af e-handel, fremtidens retail, en gennemgang af valutakurser, handelsaftaler og -vilkår, disruption og fremtidssikring samt CSR.

Dagen byder desuden på en lang række oplægsholdere, heriblandt Michael Haswell, Director of Global Business Development indenfor Retail & Shopping hos Google, Mei Chen, International Business hos Alibaba Group, Kenneth Melchior, Nordic Cluster Head hos Zalando, erhvervspsykolog Henrik Lesley samt journalist og studievært Anders Lund Madsen.

Det er med de optimistiske briller på for branchens fremtidige vækst og succes, at Thomas Klausen kan tage imod deltagerne til topmødet i oktober:

”I forhold til for ti år siden ser branchen anderledes ud, og her spiller finanskrisen helt sikkert en rolle. Nogle virksomheder lukkede som konsekvens af den, men de, der klarede sig igennem, kom styrkede ud. De er fokuserede og har lært af krisen, hvilket giver nogle sundere og stærkere virksomheder. Det samme gælder for de nye virksomheder, som er opstået i løbet af de seneste 10 år,” siger han videre.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 finder sted den 10. oktober 2017 fra klokken 9.30 til 16. Se det fulde program for dagen her, samt tilmelde dig her.