Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: Supermodel gæster København, Weekday åbner endnu en butik og Naomi Cambell i front for H&M.
Nyheder fra ind- og udland: Supermodel gæster København, Weekday åbner endnu en butik og Naomi Cambell i front for H&M.

Fornemt besøg
Der er en række amerikanere, der kan tiltrække et publikum, når de gæster lille Danmark –hvem husker ikke postyret omkring Justin Bieber eller Barack Obama, for den sags skyld. Magasin kan forvente at tiltrække fulde huse, når supermodel Gigi Hadid besøger stormagasinet på lørdag den 23. september. Anledningen er lanceringen af hendes tredje kollektion og samarbejde med Tommy Hilfiger. Første gang, tøjet blev vist for offentligheden, var under Londons modeuge den 19. september.

Større butiksportefølje
Weekday står i dag klar med deres anden butik i København. Købmagergade 47 lige ved Rundetårn lægger lokale til, og det H&M-ejede brand får naboer som G-Star RAW, Samsøe Samsøe og Saint Tropez.

Nye rammer
Bitte Kai Rand har renoveret sin allerførste butik og genåbner den idag. Butikken har fået tilnavnet ‘Stories’, hvor det er muligt at opleve brandets historie og shoppe tidligere kollektioner.

Diversitet
Miinto går all in på markedsføring og lancerer deres største marketingindsats til dato med kampagnen, ’ Find Yourself’, hvor to transkønnede personer viser deres livshistorie gennem fotografier fra deres opvækst og ungdom.

Reklamefilm
Og apropos H&M og supermodeller. Den svenske highstreet-gigant har Naomi Cambell med i deres efterårskampagne – med kort hår, iført pencilskirts og skjorter i Tokyos gader. Også andre højtprofilerede modeller medvirker i filmen som en del af Naomi Cambells entourage.

Tid til samarbejder
Model og TV-vært, Heidi Klum, har teamet op med discountkæden, Lidl, om en tøjkollektion, der har ramt butikkerne – over 10.000 på verdensplan. Priserne er presset i bund, og leopardprintet har fået fuld skrue. Lidt længere oppe af prisskalaen er J.W. Andersons samarbejde med Uniqlo, der også fik præmiere i denne uge. Det er med denne kollektion muligt både at gå i et med tapetet med grå sweatre og at skille sig ud i mængden med gule, røde, blå og grønne striber.

Internationale modeuger
I denne uge kunne London og Milano være værter for sæsonens modeuger – og det betyder selvfølgelig en overflod af billeder og live-videoer på Instagram, især da Gucci og Alessandro Michele endnu en gang leverede 80’er-glam og Disney-referencer. Nu er der bare at vente på den parisiske modeuge, der går i gang på tirsdag.