Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Guldknapvinder 2017 er Mads Nørgaard

ALT for damernes læsere har talt: I år er deres danske favoritbrand Mads Nørgaard.
ALT for damernes læsere har talt: I år er deres danske favoritbrand Mads Nørgaard.

I dag lagde Skuespilhuset i København endnu en gang lokaler til ALT for damernes årlige prisuddeling, Guldknappen. De nominerede var Mads Nørgaard, Lovechild 1979 og Baum und Pferdgarten, og det var altså førstnævnte, der løb med prisen.

Om de nominerede brands sagde ALT for damernes chefredaktør, Tina Nikolajsen, blandt andet i sin velkomsttale:

”Lovechild 1979 er feminint, enkelt, men aldrig kedeligt, Mads Nørgaard er mere end de ikoniske striber – det er også cool og anvendeligt tøj, og Baum und Pferdgarten er humoristisk og finuligt design med en genkendelig dna.”

Alle tre brands fremviste dele af deres efterårskollektioner, inden vinderen blev udnævnt. Mads Nørgaard takkede efter overrækkelsen af Guldknappen alle sine medarbejdere, samarbejdspartnere og de læsere, der havde stemt på brandet, og sagde ligeledes:

”Mads Nørgaard vil ikke være et luksusbrand. Vores ambition er at lave fantastisk og forskelligt og almindeligt tøj, til fantastiske, forskellige og almindelige mennesker.”

Igen i år var det magasinets moderedaktion, der havde indstillet brandsene til prisen og læserne, der havde stemt på, hvem der skulle vinde. Sidste år løb Stine Goya med sejren.