Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: smykkebrand lukker, ros til dansk mode og SKAM-skuespiller indtager Costume-forside.
Nyheder fra ind- og udland: smykkebrand lukker, ros til dansk mode og SKAM-skuespiller indtager Costume-forside.

Velgørenhed
Hjerteforeningen og Børnehjertefonden får nu hjælp af Decadent til at samle penge ind, da accessorybrandet har designet en hjerteformet nøglering, hvor overskuddet går til foreningens velgørende arbejde med forebyggelse, forskning og patientstøtte.

Sæsonafslutning
Årets sidste Tradono-marked finder sted denne weekend, og Tradono slutter sæsonen af med at have plads til flere end normalt – op til 90 stande, hvor forskellige bloggere, heriblandt Caroline Plummer og Mie Kirstine, vil sælge ud af deres garderober.

På gensyn
AW17-kollektionen for smykkebrandet, Rebekka Rebekka, bliver den sidste – i denne omgang, men sandsynligvis ikke nogensinde. Virksomheden går i dvale med positiv kapital, og tvillingeparret bag, Camilla T. Nielsen og Rebekka C. Nielsen, har truffet beslutningen, fordi de har et ønske og behov om at gå nye veje.

International interesse
Oven på den københavnske modeuge, hvor flere internationale medier mødte talstærkt op, har anderkendte publikationer som Vogue.com, Elle.com og The Telegraph berettet om den farverige og eksperimenterende stil, der var til at finde på gæster, modeller og bloggere før og efter shows – og showanmelderne havde også pæne ord at sige om blandt andet Henrik Vibskov, Ganni og Saks Potts.

Team-Sana
SKAM-feberen har knap lagt sig, før fans har endnu en nyhed at debattere i Kosegruppa. Iman Meskini – bedre kendt som Sana – der spillede hovedrollen i femte sæson, er på forsiden af norsk Costume. Hun er iført hijab, en Millennial-pink jakke og dansk design i form af en top fra Designers’ Remix.

Jubilæumsnummer
Verdenskrige, finanskriser og depressioner kan ikke slå amerikansk Vogue ud. 125 år har magasinet overlevet, og det ser ud til at fortsætte. Jennifer Lawrence – og Frihedsgudinden – pryder forsiden for september- og jubilæumsnummeret.