Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: Peter Jensen støtter den gode sag, nyt magasin ser dagens lys og flere nye tiltag på den danske designscene.
Nyheder fra ind- og udland: Peter Jensen støtter den gode sag, nyt magasin ser dagens lys og flere nye tiltag på den danske designscene.

Nye rammer
ILSE JACOBSEN HORNBÆK har indrettet 250 m2 showroom på hovedkontoret i Ålsgaarde for at kunne tilbyde den fulde brandoplevelse til kunderne. ILSE JACOBSEN HORNBÆK vil fremadrettet arbejde primært med at betjene kunderne i det nye showroom, fordi brandet igennem flere sæsoner har erfaret, at kunder foretrækker one-on-one tid med salgsteamet.

Butikseventyr
Den danske designer Ellen Pedersen, der var blandt finalisterne til sidste års Magasinpris, åbner nu butik i København. Det gør hun på Colbjørnsgade 12, og slår dørene op den 12. august klokken 12.

New kid on the block
Samme dag et andet sted på Vesterbro, bliver første udgave af magasinet Sindrom lanceret, nemlig på Galleri VESS. Foruden København, kommer magasinet ud i Stockholm, Oslo, Berlin, London og Amsterdam, to gange årligt. Hvert nummer vil være dedikeret til én specifik farve og udforske, hvad denne farve betyder på tværs af kulturer. I første udgivelse er rød på plakaten, og her kan man blandt andet møde Henrik Vibskov, modefotografen Laura Bonnefous og skaberne bag Stockholm Furniture Fairs bar og restauranten, Sulla Bocca Di Tutti.

Peter Jensen x LGBT Asylum
Peter Jensen har for første gang indgået et samarbejde med en hjælpeorganisation, nemlig LGBT Asylum.

”Den her sag er så vigtig, at jeg gerne vil være med til at sætte fokus på den. Vi har en situation, hvor LGBT-personer flygter for at kunne være sig selv, men når de kommer til Danmark, skal de bo side om side med mennesker fra samme land, som de er flygtet fra. Det tvinger dem til at leve i skjul”, siger Peter Jensen om samarbejdet, hvor han har designet en T-shirt og en taske, der forhandles hos Henrik Vibskov Boutique.