Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: Designerdatter som forsidemodel, Jimmy Choo solgt og vilde efterårskampagner.
Nyheder fra ind- og udland: Designerdatter som forsidemodel, Jimmy Choo solgt og vilde efterårskampagner.

Som mor, så datter
Æblet falder ikke langt fra stammen, og Julie Fagerholts datter, Bex Fagerholt, har for anden gang i træk designet en kollektion under navnet ’Tagged by Bex’. Som prikken over i’et er hun på forsiden af denne måneds ELLE – selvfølgelig iført tøj af eget design.

Ned på jorden
Det er efterhånden ikke ildeset at have sneakers på til kjoler – også til de lidt finere af slagsen. Stine Goya har således designet to feminine sneakers og inviterer til lancering den 1. august i butikkerne i København og Aarhus.

Med god samvittighed
Det danske brand, Carcel, der får produceret deres tøj af indsatte i kvindefængsler i Peru, er nu klar til at lancere en onlinebutik under modeugen i august. Her vil man kunne købe blandt andet strik i 100% lokal baby-alpakauld og hvert enkelt stykke tøj bærer navnet på præcis den kvinde, der har produceret det. 8.-10. august har Carcel derudover en pop up-shop hos Kinfolk Gallery.

Ny webshop
Nu er smykkerne fra det Pernille Lauridsen Jewellery ikke længere end et klik væk, for det danske smykkebrand har lanceret en webshop, hvor de håndlavede værker af ædelmetaller, perler og ædelstene kan købes.

Tillykke!
Bjørg Jewellery har fødselsdag, og det fejrer brandet med fest i butikken i Læderstræde den 4. august.

Opkøb
Michael Kors Holding har shoppet sko for 1,2 mia. dollars, svarende til omkring 7,6 mia. kroner. Det amerikanske brand har nemlig opkøbt Jimmy Choo og føjer nu et luksusbrand til porteføljen.

Efteråret nærmer sig
Gucci, Miu Miu og Calvin Kleins efterårskampagner er nu offentliggjort, og det er ikke et kedeligt syn. Hvor Gucci bevæger sig i et fremtidsunivers med rumskibe, aliens og ufoer – og fortid med dinosaurer – tager Miu Mius kampagnevideo os med tilbage til New Orleans i 1920’erne, hvor Kate Moss, Naomie Harris og Missy Ryder agerer skuespillere. Raf Simons er tro mod den amerikanske arv hos Calvin Klein og har derfor skudt årets efterårskampagne i den californiske ørken.

Nyt navn
Navnet Calvin Klein Collection er erstattet af Calvin Klein 205W39NYC – forvirret? Selvom det ikke ligger lige for, er der en mening med galskaben. Talkombinationen står for adressen, hvor Calvin Klein har hovedkontor i New York. Det kræver dog god hukommelse at huske hele navnet.

Livet i spotlight
Rihanna stjal al opmærksomheden denne uge – hver eneste gang hun mødte op til en filmpremiere eller til præsidentmøde. Sangerinden var en levende emoji i rød Giambattista Valli-couturekjole til filmpremiere i London og strålede i en pink Prada-dragt i Paris. Hendes uge toppede, da hun mødtes med Brigitte og Emmanuel Macron for at diskutere støtte af uddannelse.