Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DM&T inviterer til topmøde i modebranchen

Den 10. oktober samler Dansk Mode & Textil branchens topledere til et møde med fokus på at fremtidssikre de danske mode- og tekstilvirksomheder.
Den 10. oktober samler Dansk Mode & Textil branchens topledere til et møde med fokus på at fremtidssikre de danske mode- og tekstilvirksomheder.

Det er 10 år siden DM&Ts sidste topmøde løb af stablen, hvor hele modebranchen var samlet. Men i år gentager de succesen, denne gang den 10. oktober på Docken i Københavns Nordhavn.

Årets tema er ”En værdikæde skræddersyet til fremtiden”, og dagen vil byde på en lang række talere fra ind- og udland, som vil sætte fokus på nogle af de vigtigste forhold, når det kommer til at fremtidssikre mode-, tekstil- og livsstilsbranchens virksomheder. Der vil blive afdækket nogle af de væsentligste aspekter af virksomhedernes hverdag, såsom innovation, forretningsudvikling, afsætning, økonomi og menneskelige ressourcer.

”Vi har valgt at fokusere på de mange udfordringer og muligheder, modebranchen bliver mødt af i dag og i de kommende fem år, og hvordan branchens virksomheder kan fremtidssikre sig. Teknologi, detailstrukturen og de menneskelige relationer er under hastig forandring og massiv påvirkning, og vi vil gerne sætte fokus på, hvordan det påvirker modebranchens virksomheder,” fortæller administrerende direktør hos DM&T, Thomas Klausen, om omdrejningspunktet for efterårets store topmøde.

Han mener, at sådan en branchedag er afgørende for det gode samarbejde internt i branchen og giver god anledning for alle aktører til at få talt med sine ligesindede – ikke mindst, for at pleje det fællesskab, som ifølge ham, er ekstremt vigtigt for modebranchens selvforståelse.

Til spørgsmålet om, hvorfor branchens ledere skal deltage i mødet, svarer Thomas Klausen:

”Først og fremmest fordi man får viden til at styrke sin virksomhed til at omfavne de muligheder, fremtiden bringer. Programmet i sig selv er egentlig rigeligt, men der er også en anden tungvejende grund til at deltage. Som branche har vi brug for at samles en gang om året. Vi spiller en afgørende rolle i det danske erhvervsliv og samfund, hvor vi skaber eksport, arbejdspladser og velstand. Det, synes jeg, er på sin plads, at vi samles om og hylder, da vi som branche er fælles om at have skabt den position.”

Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 finder sted den 10. oktober 2017 på Docken i København. Læs mere og se hvordan du tilmelder dig her. Du kan også læse et fuldt interview med direktør Thomas Klausen om topmødet hos DM&T, her.