Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Showkalender for august er klar

Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende SS18-modeuge.
Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende SS18-modeuge.

Nu er oversigten over, hvilke brands der holder shows og præsentationer under modeugen, klar. Kalenderen rummer ikke mindre end 31 shows, som foruden kendte danske brands som By Malene Birger, Baum und Pferdgarden og Ganni også byder på et mix af nye designtalenter, showdebutanter og etablerede herrebrands. Sommerens modeuge har også glæden af at byde nogle af de mest erfarne, danske brands velkommen tilbage på showscenen såsom Designers Remix, Stine Goya og Heartmade.

Sommerens modeuge løber fra 8. til 11. august, og det betyder, at man starter om tirsdagen. Dette er for at skabe et bedre flow i kalderen onsdag og torsdag, og give plads til at pressen også kan nå at besøge messerne fredag og de mange showrooms og aktiviteter i byen.

Anne Vest x Kopenhagen Fur åbner ballet tirsdag den 8. august kl. 16.00.

Nyt ude- og hjemmefra
Blandt showdebutanterne er det danske bæredygtige mærke Skall Studio og HELIOT EMIL, et unisex brand etableret af to danske brødre med base i New York. Begge brands er en del af talentscenen, hvor en række udvalgte designtalenter får muligheden for at holde show.

Modeugen byder også velkommen til det tyske herrebrand Verena Schepperheyn, som vandt prisen Premium Young Designers Award 2016 for bedste herremærke. Norske Holzweiler har siden 2016 holdt shows i Oslo, men har nu for første gang valgt den Københavnske modeuge.

CIFF, CIFF Kids og Revolver er åben for indkøbere og presse fra onsdag til fredag. The Jewellery Room er denne sæson torsdag.

Du kan se hele showkalenderen her.