Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Envii åbner første butik i udlandet

Brandet er nået til det punkt, hvor europæisk udbredelse er næste skridt, og Amsterdam bliver første destination udenfor Danmark fortæller, CEO, Anne Munk.
Brandet er nået til det punkt, hvor europæisk udbredelse er næste skridt, og Amsterdam bliver første destination udenfor Danmark fortæller, CEO, Anne Munk.

”Indenfor det sidste år, har vi oplevet en utrolig stor efterspørgsel på Envii fra det hollandske marked. Butikker har ringet og mailet og hørt, om de må forhandle Envii. Da vi ikke fører wholesale, måtte vi sige nej. Men det gav os en ide om, at kunderne var tilstede. Nu har vi valgt at imødekomme efterspørgslen med egen butik i Amsterdam,” siger Enviis CEO, Anne Munk.

Et andet argument for at vælge Amsterdam er, ifølge Anne Munk, at byen har stort potentiale:

”Vi ser mange ligheder mellem de danske og de hollandske piger, hvad angår mode og stil. Derudover minder København og Amsterdam om hinanden på flere punkter,” siger Anne Munk.

I skrivende stund er Envii tilstede på det danske marked med egne butikker og en enkelt shop-in-shop i Oslo.

”Vores udenlandsrejse er kun lige begyndt. For et år siden snakkede vi første gang om, at vi er, hvor vi gerne vil være på hjemmemarkedet, og at det var tid til at se ud over Danmarks grænser. Vi kigger derfor nu efter butikslokaler i Stockholm, Berlin og Oslo,” siger Anne Munk.

Hun fortæller yderligere, at selvom de har planer om det svenske og tyske marked, er det ikke meningen at skulle åbne butik på hvert gadehjørne i alle byer. Enviis målgruppe er storbypiger, og det skal afspejle sig i valget af placeringer. Derfor er europæiske hovedstæder og større byer førsteprioritet i den videre planlægning af ekspansionen, afslutter Anne Munk.