Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: Ace & Tate åbner flagship-butik i København, nyt Aarhus-magasin og Kendall Jenner er ambassadør for Adidas.
Nyheder fra ind- og udland: Ace & Tate åbner flagship-butik i København, nyt Aarhus-magasin og Kendall Jenner er ambassadør for Adidas.

Magasinudgivelse:
Et nyt gratismagasin er klar til at indtage Danmark – navnet er GRISK, og deler titel med det kreative kontorfællesskab i Aarhus, der står bag udgivelsen. En samling frivillige designere, fotografer og journalister står for produktionen af både nationale og internationale historier i kategorierne mode, kultur, kunst, musik og sport.

Butiksåbning:
Ace & Tate, der producerer håndlavede briller, åbner flagship-butik på Ny Østergade 8. juni. Gaden er populær for tiden, da også Won Hundred har offentliggjort, at de åbner et nyt koncepthus i nummer 29.

Pop-up:
Schulz by Crowds SS17-kollektion er ikke kun til at finde online og i udvalgte danske butikker, for brandet har valgt at åbne pop-up-butik på Gammel Kongevej i BLACK Studio. Initiativet forløber til 11. juni.

Aarhus:
Og mens vi er i gang med butiksåbningerne, så kan Han Kjøbenhavn tilføjes til listen, da de rykker ind i Guldsmedegade i Aarhus den 3. juni. Medstifter, Tim Faith Hancock, har forladt brandet, men Han Kjøbenhavn fortsætter sin videre færd – nu også i smilets by.

Omvandrende væv:
Designerne, Trine Lindegaard og Stine Linnemann, ønsker at fremstille Danmarks største væv og et enormt kludetæppe på cirka 60 kvadratmeter af Nordvests aflagte tøj og tekstiler. Eventet finder sted 2.-4. juni.

PR:
Spalt PR repræsenterer fremover Wolford i Danmark samt Sverige, Norge og Finland.

Ambassadør:
Jenner/Kardashian-klanen ligger ikke på den lade side, hvad angår samarbejder og forretningstiltag. Stormen efter Pepsi-skandalen har kun lige lagt sig, og nu har Kendall Jenner offentliggjort – på Instagram selvfølgelig – at hun er ny ambassadør for Adidas.

Designer:
Alexa Chungs længeventede brand blev lanceret i denne uge. I løbet af det sidste år har hun på forskellig vis teaset for, hvordan kollektionen kommer til at se ud. Nu er spændingen endelig udløst, og tøjet er heldigvis lige så brugbart som forventet.

Cruise:
Gucci, der næsten er ved at overtage verdensherredømmet efter Alessandro Michele blev kreativ direktør, viste sin cruise-kollektion i Firenze i denne uge. Der var hverken sparet på pangfarver, blomstermotiver eller dyreprint.