Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: Adidas åbner in-house showroom i København, Oh! By Kopenhagen Fur samarbejder med H2O og Gucci laver memes.
Nyheder fra ind- og udland: Adidas åbner in-house showroom i København, Oh! By Kopenhagen Fur samarbejder med H2O og Gucci laver memes.

Showroom: Adidas åbner nyt in-house showroom den 30. marts, og i den forbindelse har virksomheden ansat en ny PR- og showroomkoordinator. Tidligere radiovært, Sara Frost, vil fremover varetage alt udlån og PR-aktiviteter.

Samarbejde: Oh! by Kopenhagen Fur er gået sammen med H2O og blogger, Freja Wewer, og sammen har de skabe en nyfortolkning af de klassiske badesandaler. Samarbejdet har udmundet sig i en kollektion bestående af fire pelsslippers i sort og orange.

Pop up-butik: Tøjmærket Lakor har samarbejdet med den københavnske graffitikunstner, Lints, om at skabe en fælles tøjkollektion og en række kunstværker, der kan købes og opleves fra 31. marts til 8. april. De har mikset graffitikunst med Lakors karakteristiske print inspireret af Vestkystens gamle fiskerkultur og nye surfkultur.

Posh Spice: I denne uge blev Victoria Beckhams samarbejde med Target offentliggjort, og hun har for varehuskæden kreeret over 200 stykker til tøj kvinder og børn – børnetøj er samtidig en debut for hende som designer.

Kampagnebilleder: Gucci vil gerne være ung med de unge, og det bliver man bedst med memes. Til at skabe kampagnebilleder for brandets nye urkollektion har Gucci allieret sig med en række kunstnere, der hver har skabt memes med de nye Gucci-ure som udgangspunkt tilsat en humoristisk tekst. Om det er galt eller genialt, er der delte meninger om.