Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: Calvin Klein åbner butik i København, tekstiludstilling på VESS i weekenden, Soulland-koncert og Emma Watsons danske favoritter.
Nyheder fra ind- og udland: Calvin Klein åbner butik i København, tekstiludstilling på VESS i weekenden, Soulland-koncert og Emma Watsons danske favoritter.

Udstilling: De sidste fem år har kvindelige palæstinensiske tekstildesignere udviklet designprodukter, og en ny udstilling fortæller om designprocessen og viser den seneste kollektion af broderede tasker. Udstillingen kan ses hos VESS fra 18. marts.

Butiksåbning: ’Athleisure wear’ har gjort sit indtog i modebranchen, og fra 1. april kan du shoppe udvalgte yoga- og fitnessmærker hos den nye yoga-butik, Goyogi, på Østerbro. Butikken vil blandt andet forhandle Manduka, Reebok, Moonchild, K-DEER og ONZIE. Find Goyogi på Dag Hammerskjolds Allé 42a i København.

Popup-butik og gratis koncert: Soulland-brandet har travlt i denne uge med at åbne pop-up-butik i Los Angeles, og i dag fredag afholder de koncert i deres butik på Gammel Kongevej med sangerinde Anya og producer, Vasco. Læs mere om eventet her.

Regntøj: Henrik Vibskov har lavet et samarbejde med det svenske regnfrakke-brand, Stutterheim, og lavet to unisex-regnfrakker. De fås i Henrik Vibskov Boutique og online, og lanceringsfesten er den 22. marts i butikken i Krystalgade.

Calvin Klein: København bliver endnu en gang opgraderet som shoppeby. Calvin Klein har netop åbnet butik på Købmagergade, hvor vi fremover kan købe både undertøj, badetøj, ure, solbriller, smykker, parfumer og brandets populære jeans. Det skriver Costume.

Modefilm: Husk, at du på lørdag kan se den første dokumentarfilm nogensinde om Dries Van Noten, når Copenhagen Fashion Week og CPH:DOX afholder verdenspræmiere på dokumentaren, ”Dries”. Køb billetter her.

Bæredygtige brands: Emma Watson, der er fortaler for både kvinderettigheder, ligestilling og bæredygtighed, har offentliggjort 10 bæredygtige brands, der er hendes favoritter. Danske Aiayu og Base Range er til at finde på listen, og får rosende ord med på vejen af skuespilleren.

Samarbejde: Det er efterhånden en ugentlig nyhed, at Supreme udgiver eller offentliggør et designsamarbejde. I dag er det Lacoste. Krokodillen og den røde signaturfarve er mikset på tennistrøjer, kasketter, sweatshirts og tracksuits.

Pause: Den New Yorker-baserede designer, Thakoon Panichgul, og hans investor har valgt at sætte Thakoon-brandet på pause. En ny forretningsmodel skal findes, lyder forklaringen til Business of Fashion.

Jobskifte: Torsdag blev det offentliggjort, at Clare Waight Keller er den nye artistic director hos Givenchy, og hun overtager derved posten efter Riccardo Tisci. Hun kommer fra en stilling hos Chloé, som hun opsagde i starten af året.