Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Magasin vil finde nye filmtalenter

Den bedste idé til en modekortfilm kåres under årets Copenhagen Fashion Film Festival i april, og vinderen får støtte til at skabe en modekortfilm for Magasin.
Den bedste idé til en modekortfilm kåres under årets Copenhagen Fashion Film Festival i april, og vinderen får støtte til at skabe en modekortfilm for Magasin.

Copenhagen Fashion Film lancerer, i samarbejde med Magasin, en ny kategori i deres modefilmskonkurrence. Her har de sat sig for at finde en god idé til en ny kortfilm om mode, og opfordrer derfor filmskabere, instruktører og producere til at indsende deres take på en modekortfilm, som de gerne vil producere i samarbejde med Magasin.

For at vinde den nye pris skal man kunne formidle og visualisere en idé til en kortfilm om mode, og indsende den senest den 1. april. Derefter vil en dansk og international jury kåre en vinder, som vil få både mulighed for og økonomiske midler til at skabe en modekortfilm, i dialog og sparring med Copenhagen Fashion Film og Magasin.

Mode på en ny måde
Copenhagen Fashion Film er en online platform, der undersøger og formidler mode igennem filmskabelse, og som afholder paneldebatter, filmvisninger, events, udstillinger med mere.

Derudover står de, i samarbejde med det danske stormagasin, Magasin, bag denne open-call konkurrence, som netop handler om at afsøge modefilmens muligheder, som kunst- og formidlingsform.

Vinderen af konkurrencen kåres til en finalefest den 28. april, hvor kortfilmsprisen bliver uddelt sammen med Copenhagen Fashion Film-konkurrencens fire andre priser: Bedste Internationale Modekortfilm, Bedste Nordiske Talent, Bedste Idé og Bedste Budskab.

Du kan læse mere om konkurrencen, her.