Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DM&T skal rådgive smykkebranchen

Dansk Mode & Textil vil fremover varetage rådgivning og administration på vegne af Guldsmedefagets Fællesråd.
Dansk Mode & Textil vil fremover varetage rådgivning og administration på vegne af Guldsmedefagets Fællesråd.

Ifølge DM&T, er der indgået en samarbejdsaftale mellem DM&T og Guldsmedefagets Fællesråd, der består af Guldsmedebranchens Leverandørforening og Danske Guldsmede og Urmagere.

Aftalen indbefatter, at Guldsmedefagets Fællesråd lader Dansk Mode & Textil varetage en række administrative opgaver, ligesom de to guldsmedeorganisationers medlemmer fremover får adgang til rådgivning fra Dansk Mode & Textils eksperter inden for HR-jura, handelsjura, miljø og international handel. Guldsmedefagets Fællesråd, og de to underliggende organisationer, fortsætter uændret og beholder deres egen identitet.

Ifølge adm. direktør Thomas Klausen, er der tale om en aftale, der vil skabe synergi:

”Det er den helt rigtige løsning for begge parter. Der er mange overlap brancherne imellem, og derfor kan vores rådgivere uden videre servicere den nye type virksomheder. Vi har ressourcerne, både hvad angår rådgivning og administration, og Guldsmedebranchens Leverandørforening og Danske Guldsmede og Urmagere kan holde fast i deres egen identitet og fokusere på at styrke og udvikle deres branche. Alle vinder ved denne aftale, og vi glæder os til det tætte samarbejde, siger adm. direktør i Dansk Mode & Textil, Thomas Klausen.

Aftalen medfører at foreningerne i løbet af 2017 vil få fælles lokaler på Dansk Mode & Textils adresse i København.