Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: 2NDDay teamer op med Kopenhagen Fur, Headstart Fashion udlodder 10.000 euro til det næste store designtalent, og Ralph Lauren prøver endnu en gang lykken i en helt anden branche.
Nyheder fra ind- og udland: 2NDDay teamer op med Kopenhagen Fur, Headstart Fashion udlodder 10.000 euro til det næste store designtalent, og Ralph Lauren prøver endnu en gang lykken i en helt anden branche.

PR:
PR-bureauet Samira Kudsk har netop offentliggjort, at de har tilføjet det populære danske skobrand, ECCO, til deres portefølje per 1. februar i år. Foruden skogiganten varetager Samira Kudsk PR også kommunikationsopgaver for brands som Eva Solo, Kranz og Ziegler og BoConcept.

Samarbejde:
Det danske modebrand, 2NDDay, og Danmarks største pelsproducent, Kopenhagen Fur, har indgået et samarbejde, som udmunder i en ny kollektion udarbejdet af de to virksomheder. Denne består af fire forskellige 2NDDay designs, som alle har fået inkorporeret elementer af pels i forskellige farver, og som vil lande i butikkerne til efteråret.

Konkurrence:
Den aarhusianske modefond, Headstart Fashion, har sat sig for at finde fremtidens talenter indenfor design og teknologi. Konkurrencen, kaldet Aarhus Walks on Water, er lavet i samarbejde med blandt andre VIA Design og Aarhus Universitet, og tilbyder en præmie på 10.000 euro til den heldige vinder, samt muligheden for at se sine kreationer på en flydende catwalk, til september.

Du kan læse mere om og tilmelde dig konkurrencen, inden den 14. marts, her.

Bæredygtighed:
Den verdenskendte filmstjerne, Emma Watson, har endnu en gang vist sig som frontløber, når det kommer at sætte den etiske dagsorden. Skuespillerinden, som netop nu er på turne med sin nyeste film, har lanceret en ny Instagram-profil, hvorpå hun viser sine følgere, hvad for noget tøj, hun klæder sig i –  og det er overvejende bæredygtige mærker. Herunder ser det også ud til, at de danske brands er populære hos Emma Watson, som blandt andet har en bodystocking på fra det bæredygtige undertøjsmærke Woron, og som ligeledes har bukser på fra det ditto bæredygtige danske modehus, Fonnesbech, i den nyeste udgave Elle UK.

Mad møder mode:
Det amerikanske modehus, Ralph Lauren, er verdenskendt for sine designs, men nu skal der andre boller på suppen – bogstavligt talt. Designeren har nemlig, lige i tide til modeugen i London, offentliggjort sit nyeste tiltag; en restaurant, der er åbnet lige på hjørnet af mærkets flagskibsbutik, på Regent Street i London. Det er dog ikke første gang, at den anerkendte modeskaber forsøger sig med andet end tøj – den nye restaurant kommer i forlængelse af hans Polo Bar i New York, RL Restaurant i Chicago og Ralph’s i Paris.

Nyt cover:
Den kun 18-årige Paris Jackson – datter af popikonet Michael Jackson – har netop landet sit allerførste modecover. Hun er nemlig på forsiden af den tiende udgave af  Carine Roitfelds, CR Fashion Book. Paris Jackson, som ser ud til at blive mere og mere synlig i rampelyset, var i sidste måned også på forsiden af musikmagasinet Rolling Stone, hvor hun ligeledes gav sit første større interview, siden hun mistede sin far i 2009.