Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DAFI Tuesday: Bliv klar til sæsonens bæredygtige materialevalg

Er bæredygtige materialer det bedste valg for dine produkter? Bliv klogere på tekstiler og miljøbelastning, når DAFI Tuesday inviterer til gratis morgenmøde, den 21. februar.
Er bæredygtige materialer det bedste valg for dine produkter? Bliv klogere på tekstiler og miljøbelastning, når DAFI Tuesday inviterer til gratis morgenmøde, den 21. februar.

Materialevalg udgør ca. 40% af det samlede fodaftryk, og derfor er det enormt vigtigt, at designere, produktudviklere og sourcere har den mest opdaterede viden til at træffe bæredygtige valg.

Derfor stiller DAFI Tuesday den 21. februar skarpt på, hvordan valget af bæredygtige materialer kan mindske jeres miljøbelastning. I den anledning byder Danish Fashion Institute velkommen til materiale- og bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen, som i denne udgave af DAFI Tuesday præsenterer den nye sæson af bæredygtige materialer og dertil følgende emner:

  • Gennemgang af fibre og materialer
  • Klassificering af materialer
  • Et produkts livscyklus
  • Gennemgang af forskellige bæredygtige materialer SS18/AW18

Foredragsholder:
Suzi Christoffersen er grundlæggeren af Closed Loop og har stor erfaring med bæredygtige materialer og fiberstrategier i sit arbejde, som konsulent for forskellige nationale og internationale virksomheder omkring netop bæredygtige materialer og designstrategier. Hun har derudover været med til at etablere Fabric Source, Nordens største bæredygtige materialebibliotek.

Praktisk:
HVORNÅR: Den 21. februar kl. 9-10.
HVOR: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K i eventlokalet.
HVORDAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 16. februar. Husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en. Det er gratis at deltage, forudsat virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema